Microsoft: Αποκάλυψε κατά λάθος το Lumia Phone X...

Το κινέζικο τμήμα της Microsoft σε μια προσπάθεια να εξηγήσει πως λειτουργεί το Continuum μέσα από ένα video, μάλλον μας έδωσε πολύ πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Φαίνεται πως η Microsoft έχει στα σκαριά ένα νέο smartphone, το οποίο ονομάζεται Lumia Phone X.

Στο video δεν έχουμε κάποια αναφορά στο μη ανακοινωμένο smartphone, όμως στην περιγραφή του αναφέρεται ότι το Lumia Phone X είναι μια από τις 4 συσκευές που υποστηρίζουν το Continuum, οι άλλες τρεις είναι Microsoft Lumia 950Microsoft Lumia 950 XL και Acer Jade Primo. Η Microsoft στη συνέχεια αφαίρεσε το Lumia Phone X από την περιγραφή, όμως έμεινε το screenshot. 

Για το Lumia Phone X μέχρι στιγμής δεν είχαμε καμία αναφορά, όμως έχουμε ακούσει για το Surface Phone. Πρόσφατα ακούστηκε ότι το Microsoft Lumia 650 θα είναι το πρώτο και το τελευταίο Lumia της χρονιάς, μπορεί λοιπόν το X να κυκλοφορήσει με άλλη ονομασία (πχ. Surface Phone) ή να το δούμε από του χρόνου. Προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για τα σχέδια της Microsoft μιας και η ίδια δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις.

lumia-phone-x-570Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment