HTC One M10: Ανακοινώνεται μετά την MWC;

Η HTC αντιμετωπίζει προβλήματα με την παρουσία της στην αγορά των smartphones, η οποία έχει αποδειχθεί δύσκολη για πολλά μεγάλα ονόματα. Πρόσφατα η CEO Cher Wang δήλωσε ότι η επέκταση σε VR και wearables είναι πιο σημαντική από τα smartphones.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε smartphones από την HTC. Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τις πληροφορίες που τη θέλουν να αναλαμβάνει την κατασκευή των δυο Nexus smartphones της Google. Πέρα από την συνεργασία της με την Google, οι νέες φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει τον διάδοχο του HTC One M9Λέγεται ότι το HTC One M10 θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Μάρτιο, δηλαδή με τα την MWC 2016, όπου περιμένουμε να δούμε τους αντιπάλους LG G5 και Samsung Galaxy S7. Στην αγορά αναμένεται να βγει τον Απρίλιο.

Οι μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλούν και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, στα οποία περιμένουμε μπαταρία 3000mAh, στρογγυλή κάμερα στην πλάτη, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820. Επίσης, φημολογείται ότι θα έχει αλλαγμένο design και κατασκευή από μέταλλο. 

Δεν ξεκαθαρίζεται αν η παρακάτω εικόνα είναι leak από την HTC ή κάποιο concept, όπως και να έχει όμως εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για οτιδήποτε διαρρέει. Αν ισχύει ότι η νέα ναυαρχίδα θα ανακοινωθεί Μάρτιο, τότε τα leaks θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά.

HTC-One-M10-570

Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment