Google Pixel Slate: επίσημο με πληκτρολόγιο, γραφίδα και multitasking

Η οθόνη (για την οποία δεν αναφέρθηκε μέγεθος) έχει μεγάλη πυκνότητα pixel 293ppi, λόγο διαστάσεων 3: 2 και υποστηρίζει τη χρήση γραφίδας. Το κύριο αξεσουάρ δεν είναι η γραφίδα αλλά το αποσπόμενο πληκτρολόγιο. Συνδέεται με την ταμπλέτα μέσω pin, αφήνοντας την θύρα USB-C στο πλάι της ταμπλέτας ελεύθερη. Δεν απαιτείται pairing ή φόρτιση. Τα στρογγυλά πλήκτρα βασίζονται στο εξαιρετικό πληκτρολόγιο του Chromebook Pixel. Δεν ακούγονται καθώς πληκτρολογείτε και είναι μαλακά στην αφή. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί και ως κάλυμμα, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βάλετε την οθόνη σε οποιαδήποτε γωνία θέλετε, όχι μόνο μερικές προκαθορισμένες γωνίες.
Η εταιρία παρέχει την δική της γραφίδα (πωλείται ξεχωριστά όπως και το πληκτρολόγιο) Pixelbook Pen. Η Adobe δημιούργησε μια έκδοση του Acrobat που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF και να υπογράφετε έγγραφα με το στυλό. Το Google Pixel Slate είναι ιδανικό και για διασκέδαση εκτός από εργασία. Εκτός από καλή οθόνη, υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία που βλέπουν προς τα εμπρός. Υπάρχει τριμηνιαία δωρεάν δοκιμή της τηλεόρασης YouTube. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε live-tv από 60 δίκτυα (αθλητικά, ειδήσεις και άλα). Υπάρχουν δύο κάμερες στο Slate, και οι δύο με ανάλυση 8MP. Η μπροστινή είναι τοποθετημένη στο κέντρο, καθιστώντας τη κατάλληλο για βιντεοκλήσεις.
Ο ευρυγώνιος φακός και ο αισθητήρας εικόνας με μεγάλα εικονοστοιχεία επιτρέπουν εξαιρετική απεικόνιση ενώ υποστηρίζουν λειτουργία Πορτραίτου. Η πίσω κάμερα χρησιμοποιεί το εξαιρετικό λογισμικό της Google και δεδομένου ότι είναι tablet βγάζει άριστες φωτογραφίες. Η Google πρόσθεσε ένα τσιπ ασφαλείας Titan στο Slate ενώ υπάρχει προστασία από ιούς. Δεδομένου ότι το λογισμικό είναι ζωτικής σημασίας, το Chrome OS θα ενημερώνεται αυτόματα στο background. Το Google Pixel Slate θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα φέτος. Θα είναι διαθέσιμο μέσω της Google και μεγάλων λιανοπωλητών. Το tablet κοστίζει 600 δολάρια, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για τα αξεσουάρ – 200 δολάρια για το πληκτρολόγιο και 100 δολάρια για το στυλό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment