Sony Xperia L3: Video και CAD renders με dual κάμερα


To Xperia L3 όπως όλα δείχνουν θα είναι το επόμενο mid-range smartphone της Sony και ο συνήθης ύποπτος @OnLeaks μας παρουσίασε τα CAD-based renders της ανεπίσημης συσκευής, καθώς επίσης και το αντίστοιχο video.
Ο γνωστός tipster, κατά κόσμον Steve Hemmerstoffer, παρουσιάζει την εμφάνιση του αντικαταστάτη του Xperia L2 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βασιζόμενος σε διαρροές και φήμες σε συνεργασία με την ιστοσελίδα pricebaba.com.
Σύμφωνα με αυτές το Xperia L3 θα ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, με διαγώνιο 5.7 ιντσών, ανάλυση 720×1440 pixels και αναλογία 18:9. Οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 153.8 x 71.9 x 9 mm, ενώ πληροφορίες που παίρνουμε από τα renders είναι τα λεπτά bezels στο πλάι και τα αρκετά ευδιάκριτα περιθώρια στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης.
SonyXpreriaL3front
Επίσης, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν υποδοχή ακουστικών 3.5mm στο πάνω μέρος, το ηχείο και τη θύρα USB-C στο κάτω, καθώς επίσης και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής στην δεξιά πλευρά του τηλεφώνου. Επίσης, το νεότερο μοντέλο παρουσιάζεται με dual κάμερα σε κατακόρυφη διάταξη με flash στο πίσω μέρος, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του που είχε μονή.
SonyXpreriaL3camera
Το Sony Xperia L3 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο του 2019 στα πλαίσια της CES.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment