Νέες αυξήσεις σε τιμολόγια κινητής/σταθερής

Σε αυξήσεις των χρεώσεων στις τηλεπικοινωνιακές τους υπηρεσίες προχωρούν αρκετοί πάροχοι κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, σύμφωνα με ανακοινώσεις τους. Συγκεκριμένα από αύριο, 25 Σεπτεμβρίου η Forthnet προχωρά σε αύξηση των χρεώσεων κλήσεων σταθερής σε 0,3125 ευρώ/λεπτό χρέωση σχεδόν τριπλάσια από τα 0,1072 που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Η αύξηση αφορά στις εξερχόμενες κλήσεις προς εθνικά σταθερά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η προαναφερθείσα αλλαγή θα επηρεάσει τους συνδρομητές των υπηρεσιών «Nova2play Απεριόριστα προς σταθερά Nova», «Nova Telephony προς σταθερά Nova», «Nova Telephony Basic», «Nova ADSL 24», «Nova ADSL Economy», «Nova VDSL 50» και «Nova Telephony Basic (ΧΕΓ)».
Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία είχε προχωρήσει τον περασμένο Μάιο και σε αντίστοιχες αυξήσεις χρεώσεων για κλήσεις σε πενταψήφιους αριθμούς κι άλλους αριθμούς ειδικών χρεώσεων.
Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση οι συνδρομητές των παραπάνω υπηρεσιών έχουν δικαίωμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ενημέρωσης τους, επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος της Nova ή καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως.

Wind

Σε αυξήσεις προχωρά αντιστοίχως και η Wind. Αναλυτικότερα, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας από την 1 Οκτωβρίου 2018, για τους F2G συνδρομητές, αυξάνεται μεν κατά 100ΜΒ (διάρκειας 30 ημερών) η ενσωματωμένη χρήση του πακέτου που προσφέρει 300’ προς όλους και 200’ προς WIND/Q αριθμούς – η οποία πλέον ενεργοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσα από το myF2G application – αλλά αυξάνεται και η χρέωσή του από 6€ σε 7€.Ωστόσο οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το παραπάνω πακέτο έως και 30 Σεπτεμβρίου 2018, θα συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν με τις υφιστάμενες παροχές έως την λήξη του ή την εξάντληση των παροχών του.
Επιπλέον από 1 Οκτωβρίου 2018 και για νέες ενεργοποιήσεις, μεταβάλλεται για όλους τουςF2G συνδρομητές η χρέωση των MORE & TURBO πακέτων από 2,5€ σε 3€, ενώ αμετάβλητα παραμένουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των πακέτων.
Για τους συνδρομητές F2G καρτοκινητής που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική προσφορά, από 1 Νοεμβρίου 2018 αυξάνεται η χρέωση ενεργοποίησης του πακέτου από 8,57€ σε 10€ ενώ αμετάβλητα παραμένουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Vodafone

Αυξήσεις στις χρεώσεις σταθερής ανακοίνωση και από πλευράς της η Vodafone. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία από 2 Οκτωβρίου 2018 η χρέωση προς κινητά μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας διαμορφώνεται στα 0,1930€/λεπτό από τα 0.1821€ για το πρόγραμμα Vodafone Business Connect 1/2/4/6/8 κανάλια φωνής (VBC1P, VBC1 NP, VBC1 BP, VBC2P, VBC2 NP, VBC2 BP VBC4P, στο VBC6P, VBC8P), Office Double Play 1 Γραμμή, Office Double Play 2 Γραμμές, Office Double Play 2 Γραμμές ευέλικτο καθώς και σε όλα τα Business Double Play καθώς και Vodafone Οne Net Office, Vodafone Οne Net Business, Vodafone Οne Net Enterprise και Vodafone Οne Net με 1/2/4/6/8 κανάλια φωνής.
Όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης για κλήσεις προς Εθνικά κινητά και Διεθνείς προορισμούς παραμένει 60’’ με βήμα χρέωσης 60’’.
Επίσης από 2η Οκτωβρίου 2018, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά για τα επαγγελματικά προγράμματα Vodafone Business telephony PRI διαμορφώνεται από 0,0219 €/λεπτό σε 0,0307 €/ λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς να τροποποιείται η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης και το βήμα χρέωση. Να σημειωθεί πως όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & internet 5%.
Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις), εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment