Honor 7C με οθόνη 5.99″, face unlock, διπλή κάμερα και 3GB RAM

Η Honor εμπλουτίζει τη σειρά “7” με νέα προσιτά smartphone τα οποία ανήκουν στη μεσαία κατηγορία, με το Honor 7C να είναι μια ιδανική πρόταση με ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν όσους το προτιμήσουν. Το Honor 7C είναι διαθέτει σώμα από αλουμίνιο και είναι εφοδιασμένο με οθόνη FullView στις 5.99 ίντσες τεχνολογίας IPS LCD, η οποία έχει ανάλυση HD+ 1440×720 pixel και διαθέτει αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 450 χρονισμένος στα 1.8GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω της χρήσης καρτών microSD μέχρι τα 256GB. Αυτό που κάνει το Honor 7C να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με την ανάγνωση του προσώπου μέσω της selfie κάμερας των 8MP με διάφραγμα f/2.0 και LED flash, μια δυνατότητα που ενεργοποιείται μετά από αναβάθμιση του λογισμικού μέσω Wi-Fi (Over The Air) στο μενού των ρυθμίσεων. 
Επίσης, δε λείπει ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, σε θέση βολική για το χέρι, ενώ εκτός της selfie κάμερας, υπάρχει και η κύρια διπλή κάμερα που διαθέτει φακούς στα 12MP με διάφραγμα f/2.2 και 2MP για την απόδοση βάθους στις φωτογραφίες. Επιπλέον, το Honor 7C διαθέτει δυνατότητα χρήσης διπλής κάρτας sim και microSD ταυτόχρονα, μιας και δε διαθέτει την υβριδική θύρα που δίνει την επιλογή για μια κάρτα sim και microSD ή δύο κάρτες sim. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό το οποίο δεν εμφανίζεται συχνά είναι η υποστήριξη FM Radio το οποίο οι χρήστες μπορούν να ακούσουν μέσω της θύρας για χρήση ακουστικών 3.5mm, κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει πολλούς χρήστες. 
Τέλος, η συσκευή διαθέτει Active Noise Cancellation για μείωση του εξωτερικού θορύβου στο περιβάλλον κατά την πραγματοποίηση κλήσεων, “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0 με το skin EMUI 8.0 και διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh η οποία φορτίζει μέσω της θύρας micro USB. Το Honor 7C κυκλοφορεί σε έκδοση με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με τα διαθέσιμα χρώματα να είναι το μαύρο, μπλέ και χρυσό, με τιμή πώλησης τα 199 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment