TO ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ..

Tο RED Hydrogen One Titanium με ολογραφική οθόνη, εμφανίστηκε σε φωτογραφίες από την FCC στις Η.Π.Α σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι αποστολές της έκδοσης από αλουμίνιο σε όσους την έχουν προ-παραγγείλει, στις 9 Οκτωβρίου.
Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η RED είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει κάμερες για κινηματογραφικές παραγωγές και στο RED Hydrogen One smartphone έχει ενσωματώσει ολογραφική οθόνη. Πρόκειται για μια τεχνολογία, η οποία μέσω της χρήσης νανοτεχνολογίας, μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ παραδοσιακού 2D περιεχομένου, τρισδιάστατου περιεχομένου, και εφαρμογών επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας.
Η συγκεκριμένη συσκευή πέρασε από την FCC, την υπηρεσία που ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, κάτι που πιθανόν να σημαίνει ότι πλησιάζει η κυκλοφορία της, μετά από αυτήν του RED Hydrogen One που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.
Τα Red Hydrogen One διαθέτουν διπλή κύρια κάμερα και διπλή selfie, μπαταρία 4510mAh, σχεδιασμό για καλό κράτημα στο χέρι, θύρα USB-C, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 5.7 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 835, 6GB RAM, Android 8.1 Oreo και τιμή 1295 δολάρια για την έκδοση από αλουμίνιο, ενώ αυτή από τιτάνιο θα κοστίζει 1595 δολάρια.
RED Hydrogen One titanium 2
RED Hydrogen One titanium 3
RED Hydrogen One titanium 4
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment