OnePlus 6T: Πρώτες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν notch-σταγόνα και in-display

Νωρίτερα σήμερα είδαμε ότι η OnePlus ξεκίνησε τη διανομή του OxygenOS 9.0 βασισμένο στο Android 9.0 Pie για το OnePlus 6 και λίγες ώρες αργότερα ήρθε στη δημοσιότητα στο κινέζικο δίκτυο Weibo η παραπάνω φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζει το επερχόμενο OnePlus 6T.
Αν υποθέσουμε ότι είναι αληθινή, τότε επιβεβαιώνονται αρκετά από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά πριν από μερικές ημέρες, όπως το notch-σταγόνα στο επάνω μέρος της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα 25MP και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.
Επιπλέον, η θήκη του έχει ένα κόψιμο στο κάτω μέρος που ίσως έγινε εκεί για την υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες ότι θα την καταργήσουν για να στραφούν και αυτοί αποκλειστικά στην υποδοχή USB Type-C.
Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 6T αναμένεται με οθόνη 6.41'' OLED FHD+ (2340 x 1080), επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα, εμπρόσθια κάμερα 25MP και λειτουργικό σύστημα OxygenOS βασισμένο στο Android 9.0 Pie.
Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερες διαρροές για το OnePlus 6T μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment