iPhone SE 2: Έρχεται μέσα στο 2018;

Η Apple διαθέτει πλέον τρεις ναυαρχίδες στο καταναλωτικό κοινό, τα iPhone 8/8 Plus και το iPhone X. Παρά το κλασικό, βολικό design των πρώτων ή τον φουτουριστικό σχεδιασμό του δεύτερου, υπάρχουν μερικοί καταναλωτές που ακόμα προτιμούν συσκευές με μικρότερες οθόνες. Για αυτούς η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει το iPhone SE. Το SE ανακοινώθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, συνδυάζοντας την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών του iPhone 6S με τον σχεδιασμό των iPhone 5/5S. Η συσκευή είχε αρκετά μεγάλη απήχηση, με την τιμή της να είναι η πιο προσιτή για iPhone μοντέλο. Ο καιρός όμως πέρασε και σύντομα θα κλείσουμε δύο χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρά τις διάφορες φήμες για ανακοίνωση ενός αντικαταστάτη μέσα στο 2017, αυτό δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα όμως με νεότερες αναφορές, ίσως το Cupertino παρουσιάσει ένα νέο iPhone SE μέσα στο επόμενο έτος.
Συγκεκριμένα, το smartphone θα κάνει την εμφάνιση του στο πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ κατασκευαστής θα είναι η Wriston που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του τωρινού SE, αλλά και ενός μεριδίου iPhone 8 μοντέλων. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή θα ενσωματώνει σχεδόν τον ίδιο εξοπλισμό με εκείνο του iPhone 7. Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε τον Apple A10 Fusion με την συνοδεία 2GB μνήμης RAM. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος θα είναι είτε 32GB, ή 128GB. Η οθόνη θα έχει το ίδιο μέγεθος 4 ιντσών, ενώ η κάμερα θα είναι πάλι της τάξης των 12 Megapixel, με 5MP selfie φακό. Αν το design του φημολογούμενου κινητού δεν υποστεί αλλαγές, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει απωθητικό παράγοντα για αρκετούς υποψήφιους αγοραστές.
Προφανώς, αν η Apple κυκλοφορούσε ένα iPhone SE 2 με σχεδιασμό παρόμοιο του X αλλά μικρότερη οθόνη και χαμηλότερη τιμή, αυτό θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμί. Ο Αμερικανός κολοσσός όμως δεν μας συνηθίζει σε ευχάριστες εκπλήξεις τέτοιου είδους, οπότε κατά πάσα πιθανότητα το SE 2, αν ονομαστεί έτσι και τελικά κυκλοφορήσει, θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment