ALCATEL IDOL 5: Hot Smartphone με λειτουργία App Cloner

Οι λάτρεις των Social media επιτέλους δικαιώνονται! Το Alcatel IDOL 5 βρίσκεται πλέον στα καταστήματα, μετά από το λανσάρισμα του στην έκθεση IFA νωρίτερα φέτος. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για εκείνους που ανήκουν στην πιο κοινωνική γενιά, τη “Generation Now”.

Σε μία χρονική στιγμή όπου τα πάντα συμβαίνουν ΤΩΡΑ και τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας, η “Generation Now” θέλει τα πάντα στα χέρια της, από το να παραγγέλνει ταξί ηλεκτρονικά, μέχρι να αγοράζει ρούχα ηλεκτρονικά ή ακόμα και να δουλεύει εν κινήσει με το κινητό τηλέφωνο. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, το Alcatel IDOL 5 ξεχωρίζει για την τεράστια γκάμα χαρακτηριστικών όπως η λειτουργία App Cloner, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας με ένα εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό. 

2 ΖΩΕΣ; Κανένα πρόβλημα χάρη στους Διπλούς Λογαριασμούς Κοινωνικής Δικτύωσης!
Το Alcatel IDOL 5 έρχεται με την προεγκατεστημένη λειτουργία App Cloner, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί αντίγραφα εφαρμογών ώστε να παραμένει συνδεδεμένος σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης ή ανταλλαγής μηνυμάτων στην ίδια συσκευή. Για παράδειγμα, οι έφηβοι έχουν έναν λογαριασμό στο Instagram για το σχολείο και έναν προσωπικό, οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να έχουν μία επαγγελματική σελίδα στο Facebook και μία προσωπική καθώς και οι δημοσιογράφοι μπορούν να διαθέτουν έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Twitter και έναν προσωπικό στην ίδια συσκευή. Δύο ζωές. Μία συσκευή. Το IDOL5 βοηθά στο να σβήσει κανείς τη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στην εργασία και την ευχαρίστηση. Δεν χρειάζεται πλέον να κρατάμε 2 συσκευές.



ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΟ
Είναι πολύ σημαντικό το πώς απεικονίζεται η τεχνολογία. Το Alcatel IDOL 5 δεν κάνει συμβιβασμούς στο στυλ και ταυτόχρονα δεν επιβαρύνει την τσέπη μας.

Όπως η μόδα, έτσι και το στυλ είναι κάτι το ξεχωριστό για τον καθέναν από εμάς. Το Alcatel IDOL 5 διαθέτει ένα λεπτό μεταλλικό σώμα 7.5 χιλιοστών και μία εξαιρετικά φωτεινή Full HD οθόνη 5.2 ιντσών. Είναι ιδανικό για μία καθαρή προβολή εικόνων και εγγράφων εν κινήσει. 

Χάρη στις εξαιρετικά εκπλεπτυσμένες λεπτομέρειες, το IDOL 5 ξεχωρίζει για τη διαχρονική σχεδίαση του και απογειώνει κάθε στυλ. 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ: ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Το τηλέφωνο δεν είναι πλέον «ένα απλό τηλέφωνο». Η κάμερα είναι εξαιρετικά σημαντική και η Alcatel έχει δείξει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, ειδικά στην περίπτωση της κάμερας του Alcatel IDOL5. Χάρη στην κύρια κάμερα 13MP με εκπληκτικό ευρυγώνιο φακό 85ο, οι εικόνες είναι πιο καθαρές. Γνωρίζοντας ότι οι selfies είναι πολύ σημαντικές, το Alcatel IDOL 5 διαθέτει μία μπροστινή κάμερα 5MP με μπροστινό φλας για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε καμία ξεχωριστή στιγμή (ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού)! 

Κάτι τελευταίο… 
Το Alcatel IDOL 5 είναι διαθέσιμο για 199€ σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Μην ξεχάσετε να διαλέξετε το δικό σας
!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment