Το Chuwi CoreBook είναι το απόλυτο 2-in-1

Μετά το επιτυχημένο Indiegogo campaing του SurBook, η Chuwi επιστρέφει με το CoreBook.
Διαθέτει Intel Core m3 επεξεργαστή με 2 πυρήνες και 4 threads, με ταχύτητα έχω 2.6GHz (turbo mode), προσφέροντας υψηλές επιδόσεις σε οποιοδήποτε task. Στο "πλευρό" του επεξργαστή βρίσκεται το Intel HD Graphics 615 chip που υποστηρίζει άνετη αναπαραγωγή 4K video και 3D gaming. Μαζι με τα παραπάνω, έχουμε 6GB DDR3 RAM και 128GB eMMC 5.1 flash αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται, αν το θέλετε.


Η οθόνη είναι 13,3" με OGS τεχνολογία και προσφέρει υψηλό λόγο αντίθεσης και φωτεινότητα, αλλά και ακριβή αναπαράσταση χρωμάτων. Καλύπτεται από 2.5D curved κρύσταλλο και στην πρόσοψη του CoreBook θα βρείτε και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, για εύκολο και γρήγορο ξεκλείδωμα της συσκευής. To Chuwi CoreBook έχει USb Type-C θύρα (3.0) και μπορεί να "στείλει" εικόνα και ήχο σε εξωτερικές συσκευές προβολής. Η μπαταρία των 37Wh που διαθέτει του προσφέρουν έως 8 ώρες τυπικής χρήσης και επαναφορτίζεται σε 3 ώρες μέσω του 36W φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.


Η οθόνη του CoreBook μπορεί να περιστραφεί έως και 165 μοίρες, ενώ διαθέτει και stylus με 1.024 σημεία πίεσης, για tasks που χρειάζονται μεγάλη λεπτομέρεια και ακρίβεια. Το λειτουργικό της συσκευής είναι το Windows 10 Home.

Τιμή για όλα τα παραπάνω; Αν είστε από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν, έχετε 23% έκπτωση και τελική τιμή $459, ενώ για ολόκληρο το set της Chuwi, με πληκτρολόγιο και stylus, η τιμή είναι $499 με %26 έκπτωση. Μόνο 200 μονάδες είναι διαθέσιμες με το παραπάνω κόστος, όμως, οπότε προλάβετε! 
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment