Νέα σειρά μόντεμ XMM 8000 5G και νέο μοντέλο XMM 7660 Gigabit LTE

Η Intel ανακοίνωσε νέα μόντεμ πολλαπλών λειτουργιών 5G (5G NR) και το νέο μόντεμ XMM 7660. Έχει επίσης ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς μια ολοκληρωμένη κλήση 5G βασιζόμενη σε μόντεμ Intel 5G, και δήλωσε ότι το μόντεμ XMM 7560 που παρουσιάστηκε στο MWC νωρίτερα αυτό το έτος έχει επιτύχει ταχύτητες μετρήσιμες σε gigabit. 
Η σειρά XMM 8000 είναι εμπορικά μόντεμ πολλαπλών λειτουργιών 5G, τα οποία θα χειρίζονται ζώνες παγκόσμιου ραδιοφάσματος (sub-6 GHz and millimeter), υποστηρίζοντας μια σειρά συσκευών όπως υπολογιστές, τηλέφωνα, σταθερό ασύρματο εξοπλισμό (CPE) και οχήματα. Το XMM 8060 είναι το πρώτο στην σειρά της εταιρείας, το οποίο είναι ικανό να παρέχει υποστήριξη πολλαπλών λειτουργιών για πλήρες 5G, μη αυτόνομο και αυτόνομο, NR, καθώς και διάφορες μορφές παλαιότερων τεχνολογιών 2G, 3G (συμπεριλαμβανομένου του CDMA) και 4G. 
Η ανάπτυξή του επιταχύνει την ανάπτυξη συσκευών έτοιμων για 5G, πριν από την αναμενόμενη ευρεία ανάπτυξη δικτύων 5G το 2020, δήλωσε η Intel. Το XMM 7660 υποστηρίζει LTE Advanced Pro για downlink μέχρι Category 19 με ταχύτητες άνω των 1,6 Gbps, σε σύγκριση με την κατηγορία 16 στο XMM 7560. Διαθέτει multiple-input και multiple-output (MIMO), carrier aggregation και μια ευρεία δέσμη για band support. Δεν έχουμε ακόμα λεπτομερείς προδιαγραφές του μόντεμ. Και τα δύο μόντεμ θα κυκλοφορήσουν σε συσκευές το 2019
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment