Οι έφηβοι προτιμούν iPhone και οι ενήλικες Samsung smartphones

Αν θέσουμε το ερώτημα Samsung ή Apple, iPhone ή Galaxy, οι απαντήσεις θα είναι διαφορετικές ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Ωστόσο, έρευνα δείχνει πως οι προτιμήσεις αυτές επηρεάζονται και από την ηλικία. Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Propeller Insight (για λογαριασμό της Ebates) και η οποία δημοσιεύεται από το Forbes, προκύπτει ότι η Samung είναι αυτή που προσελκύει ενήλικες και η Apple είναι η αγαπημένη των εφήβων. Τελικά, φαίνεται πως διαφήμιση που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με στόχο την Apple και τίτλο “Growing Up”, δεν ήταν καθόλου τυχαία. 
Όσον αφορά στην έρευνα, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν τι δώρο θα ήθελαν για τα Χριστούγεννα και αυτοί που κατατάσσονται στην κατηγορία των ενηλίκων απάντησαν ότι θέλουν το Samsung Galaxy S8. Το 38% ήθελε το Galaxy S8, ενώ στους εφήβους το ποσοστό είναι στο 28%. 
Τα νέα iPhones της Apple είναι πιο δημοφιλή μεταξύ των εφήβων, το 25% δήλωσε πως θέλει το iPhone 8 Plus, ενώ αντίστοιχα το ποσοστό των ενηλίκων που θέλει το 8 Plus είναι στο 23%. Το 35% των νέων θα ήθελε το iPhone 8 και το ποσοστό των ενηλίκων είναι 22%. Όσο για το iPhone X, το 35% των εφήβων το θέλει στα χέρια του και το 20% των ενηλίκων. Ωστόσο, αυτό που δεν επισημαίνεται από την έρευνα είναι γιατί οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones και οι ενήλικες τα Galaxy smartphones. Επίσης, δεν γίνεται αναφορά σε άλλα brands όπως LG, HTC, Huawei κλπ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment