Xiaomi Mi 7: Μάιο με οθόνη OLED 6,01 ιντσών, Snapdragon 845

Η επόμενη ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς είναι το Xiaomi Mi 7 . Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ακολουθούν την τακτική του full screen design, η Xiaomi να επιλέξει και αυτή ένα παρόμοιο μονοπάτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το Xiaomi Mi 7 θα καταφθάσει με οθόνη 6.01 ιντσών τύπου OLED, την οποία θα έχει προμηθεύσει η Samsung. Είναι πιθανόν στο πίσω μέρος να υπάρχει σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος και θα εξοπλιστεί με το Snapdragon 845 chipset, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί από την Qualcomm τον επόμενο μήνα. Φυσικά, δε θα απουσιάζουν τα 6GB RAM.
Η Apple, η Samsung, η OnePlus και η Vivo είναι εταιρείες που όλες έχουν εξοπλίσει τα smartphones τους με face recognition feature. Πηγές από την Ταϊβάν, προσκείμενες στη βιομηχανία, επισημαίνουν ότι η Xiaomi θα επιλέξει και αυτή μια αντίστοιχη λύση, αλλά από τη στιγμή που η τεχνολογία δεν είναι τέλεια, το Mi 7 δε θα εξοπλιστεί με κάτι τέτοιο. Τέλος, λέγεται ότι θα διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας των 16MP, ενώ η τιμή του θα αγγίζει τα 408 δολάρια περίπου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment