Τρία νέα "iPhone X" ετοιμάζει η Apple

Ήρθε η ώρα για τις φήμες σχετικά με τα iPhone του 2018. Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, κυκλοφόρησε το report του σχετικά με τα smartphones που αναμένεται να δούμε από την αμερικανική εταιρεία την επόμενη χρονιά.
Σημειώνει λοιπόν, ότι τα νέα iPhone θα διατηρούν τη σχεδίαση του iPhone X (bezel-less και με notch, χωρίς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και με το σύστημα κάμερας TrueDepth στο μπροστινό μέρος).
Ο Kuo αναφέρει ότι τα δύο μοντέλα που θα διαθέτουν OLED panels θα έχουν διάσταση 5,8 (με πυκνότητα pixels 448 ppi) και 6,5 ίντσες (480-500 ppi), ενώ το οικονομικό LCD μοντέλο θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών (με pixel density 320-330 ppi). Η τιμολόγηση του τελευταίου αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ των 649 και 749 δολαρίων και πιθανότατα πρόκειται να υπάρξουν και άλλες διαφορές που θα το καταστήσουν φθηνότερο από τα άλλα.
Παρόλο που ο Kuo είναι συνήθως αρκετά αξιόπιστος, σημειώστε ότι καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν έχει επιβεβαιωθεί με κανένα τρόπο σε αυτό το σημείο, οπότε θεωρήστε τες απλά ως πρώιμες φήμες για τα επόμενα iPhone...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment