Tο αναδιπλούμενο smartphone που έφερε η TCL στο CES 2020

Αυτό είναι το αναδιπλούμενο smartphone που έφερε η TCL στο CES 2020
Η TCL μας έδειξε ορισμένα από τα σχέδια της για αναδιπλούμενα smartphones στο πλαίσιο της IFA 2019 τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά μας “τίναξε” τα μυαλά με ένα διαφορετικό concept που είδαμε τον Οκτώβριο, για να φτάσουμε στο CES 2020 και να φέρει μαζί της ξανά κάτι διαφορετικό.
Η ιστοσελίδα Mashable είχε την ευκαιρία να περιεργαστεί το αναδιπλούμενο smartphone της TCL και από εκεί μαθαίνουμε τα πρώτα στοιχεία για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τα χαρακτηριστικά και τη γενικότερη αίσθηση που αφήνει στον χρήστη.
Είναι ξεκάθαρη η εντυπωσιακή κατασκευή στο πίσω μέρος που θυμίζει πρίσμα με γυαλιστερό πράσινο χρώμα, ενώ εκεί βρίσκεται και η τετραπλή κάμερα με LED flash. Η συσκευή ανοίγει σαν βιβλίο και στο εσωτερικό της υπάρχει εύκαμπτη οθόνη 7.2’’’ με δυνατότητα διαχωρισμού για να βλέπεις διαφορετική εφαρμογή στη μισή οθόνη. Σε αυτό το πρωτότυπο, πάντως, δεν υπάρχει selfie κάμερα.
Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την άνετη χρήση με ένα χέρι, η δημοσιογράφος του Mashable αναφέρει ότι η γενικότερη αίσθηση δεν είναι premium και είναι πολύ εμφανές το “τσάκισμα” στο σημείο δίπλωσης της οθόνης. Η απόδοση, επίσης, δεν ήταν τόσο ομαλή όσο θα περίμενε, με καθυστερήσεις στην ανταπόκριση των εντολών και δυσκολία στο split screen. Μιλάμε, βέβαια, για πρωτότυπο μοντέλο που δεν έχει τελειοποιηθεί, επομένως, μοιάζουν απόλυτα λογικές οι αστοχίες σε αυτή τη φάση.
Η TCL πειραματίζεται με διάφορα σχέδια για το αναδιπλούμενο smartphone της και στόχος της είναι να κυκλοφορήσει το πρώτο μέσα στο 2020. Ενδέχεται, όμως, να το αναβάλουν σε περίπτωση που φτάσουν σε ένα σημείο όπου η εμπειρία δεν θα είναι ιδανική ή ξεφύγει το κόστος για τον μέσο καταναλωτή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment