Xiaomi Mi Watch Color είναι το πρώτο smartwatch του 2020

Πλησιάζοντας στην έκθεση CES είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε δεκάδες νέες συσκευές και gadgets για το 2020. Το πρώτο από αυτά είναι το νέο smartwatch της Xiaomi, Mi Watch Color.
Με το τελευταίο promo βίντεο, η Xiaomi μας παρουσιάζει το τελευταίο της smartwatch, χωρίς όμως να προδίδει πληροφορίες αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του έξυπνου ρολογιού. Το Mi Watch Color έχει στρογγυλή οθόνη σε αντίθεση με το Mi Watch, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και είχε τετράγωνο σχήμα.
Στα δεξιά της οθόνης βλέπουμε δύο πλήκτρα ενώ ο κάτοχος θα μπορεί να αλλάξει και το λουράκι. Σύμφωνα με το Gadgets360, το smartwatch θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, χρυσό και ασημί και θα έχει μία μεγάλη ποικιλία από λουράκια. Αυτό που δεν μας δείχνει το βίντεο είναι το λειτουργικό σύστημα, αλλά αν κρίνουμε από το Mi Watch το οποίο διαθέτει WearOS, θα ήταν έκπληξη αν το Mi Watch Color είχε κάτι διαφορετικό.
Παρακολουθώντας το βίντεο καταλαβαίνουμε επίσης πως το νέο gadget της Xiaomi θα έχει όλες τις κλασσικές λειτουργίες ανίχνευσης δραστηριοτήτων, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, ειδοποιήσεις στο smartphone αλλά και παρακολούθηση ποιότητας του ύπνου. Αυτό που δεν γνωρίζουμε για την ώρα είναι η τιμή του όπως και τη διαθεσιμότητά του σε αγορές εκτός Κίνας. Σύμφωνα με την Xiaomi, το Mi Watch Color θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 3 Ιανουαρίου 2020, οπότε και θα μάθουμε περισσότερα.
Πληροφορίες από το GSMArena αναφέρουν πως το smartwatch θα έχει οθόνη AMOLED 1.39’’ με ανάλυση 454 x 454 pixels και μπαταρία 420mAh με την αυτονομία να φτάνει έως και τις 14 ημέρες. Επιπρόσθετα θα είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα ενώ θα διαθέτει NFC και GPS.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment