Samsung Galaxy Fold 2: Θα είναι το πρώτο foldable με γυάλινη οθόνη

Βρισκόμαστε μερικές μέρες πριν την έναρξη του 2020 και τα foldable smartphone είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες τεχνολογίες του 2019. Ένα σημαντικό μειονέκτημα όμως αυτής της τεχνολογίας είναι η πλαστική οθόνη που ενσωματώνεται στο front panel τύπου OLED για να επιτραπεί το δίπλωμα της. Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Galaxy Fold 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται και σύμφωνα τώρα με τον γνωστό leakster, Ice Universe, το τηλέφωνο θα είναι το πρώτο στην κατηγορία του με γυάλινη οθόνη.
It can be confirmed that the Galaxy Fold2 leaked not long ago will use an ultra-thin glass cover for the first time in the world, replacing plastic materials. The screen looks flatter and has less wrinkles. In fact, this is the correct cover material for foldable phones.

Προβολή εικόνας στο Twitter

315 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Αυτού του είδους η υλοποίηση θα επιτρέψει τις αναδιπλούμενες οθόνες να είναι το ίδιο ανθεκτικές με τις οθόνες των τυπικών smartphone. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες των foldable smartphone δεν θα χρειαστεί να προσέχουν μήπως γρατζουνίσουν την οθόνη του πανάκριβου κινητού τους με το νύχι τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Samsung θα ενσωματώσει ένα “ultra-thinglass cover” στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό το cover αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το clamshell foldable smartphone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment