LG V60 ThinQ: το 5G κινητό με τις 2 οθόνες αναμένεται στο MWC 2020

Η LG Electronics δεν φαίνεται να επιβραδύνει καθόλου, παρά τα όσα προβλήματα της, καθώς η εταιρεία είναι έτοιμη να παρουσιάσει το επόμενο κινητό της με υποστήριξη για δίκτυα 5G και δύο οθόνες, που αναμένεται να ονομαστεί LG V60 ThinQ. Η LG σχεδιάζει να κάνει την ανακοίνωση στο MWC 2020 τον Φεβρουάριο.
Η LG κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ακόμα συσκευή με δύο οθόνες, το LG G8X ThinQ. Η παρουσία του δεν έτυχε μεγάλης δημοτικότητας καθώς το μοναδικό σημείο διαφοροποίησης ήταν η διπλή οθόνη, κάτι που δεν ήταν αρκετό για να δελεάσει τους πελάτες. Ωστόσο, φαίνεται ότι η LG συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε αυτό το form factor, φέρνοντας τις διπλές οθόνες στη σειρά LG V με το V60 ThinQ.
Το κινητό λέγεται ότι θα κάνει την εμφάνιση του στο MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και θα έχει μερικές βελτιώσεις στο σχέδιο αναδίπλωσης. Η δευτερεύουσα οθόνη θα κρατιέται με μια ανανεωμένη θέση, η οποία θα έχει μια “ελεύθερη άρθρωση”, κάτι που θα επιτρέπει στη δεύτερη οθόνη να περιστρέφεται ελεύθερα.
Φυσικά, το τηλέφωνο θα έχει επίσης υποστήριξη για 5G συνδεσιμότητα, όπως αναμένεται από κάθε κινητό τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει το 2020. “Η LG Electronics σχεδιάζει να παρουσιάσει το V60 ThinQ ως το πρώτο smartphone της επόμενης χρονιάς για να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά 5G” λέει η αναφορά. “Η εταιρεία αναμένεται να αυξήσει τις αποστολές της στη Νότια Κορέα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ιαπωνία”, προσθέτει.
[
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment