iPhone SE 2 aka 9: Νέα renders αποκαλύπτουν μεγαλύτερο πάχος από το iPhone 8



Ο OnLeaks είναι γνωστός για τα ακριβή renders που δημοσιεύει κατά καιρούς. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το τελευταίο του επίτευγμα ήταν τα renders του iPhone 11 Pro. Αυτή τη φορά, ο leaker σε συνεργασία με το iGeeksBlog δημιούργησαν renders του iPhone SE2 ή iPhone 9.
Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το iPhone SE2 ή 9 θα μοιάζει με το iPhone 8 και θα έχει 4,7 ίντσες LCD οθόνη με μεγάλα bezels, Touch ID home button, και μονή πίσω κάμερα. Επιπλέον, σε αντίθεση με το αρχικό iPhone SE, το νεότερο μοντέλο δεν θα έχει θύρα ακουστικών.
iPhone SE 2 new renders 2020
Οι σημαντικότερες αλλαγές στο iPhone 9 είναι ότι θα έχει τον νεότερο A13 Bionic της Apple, αλλά δεν θα υποστηρίζει 3D Touch.
Όλα όσα δείχνουν τα renders
Παρά το γεγονός ότι στα renders φαίνεται πως το iPhone SE 2 είναι φτιαγμένο από μεταλλικό πλαίσιο και frosted glass, ο OnLeaks αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα υλικά υπόκεινται στην προσωπική του εκτίμηση. Με δεδομένο ότι το iPhone 9 αναμένεται να τιμολογείται στα 399 δολάρια Αμερικής, μάλλον η Apple θα χρησιμοποιήσει φθηνότερα υλικά για την κατασκευή του.
Ο OnLeaks λέει ότι το iPhone SE 2 θα έχει ίδιο ύψος και πλάτος με το iPhone 8, αλλά θα είναι κατά μισό χιλιοστό πιο παχύ. Με βάση τα λεγόμενα του leaker, το SE 2 θα έχει διαστάσεις 138,5×67,4×7,8 χιλιοστά. Σε αντίθεση με τα υλικά κατασκευής, ο leaker αναφέρει ότι οι διαστάσεις είναι επιβεβαιωμένες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment