Doov X11 Pro: επίσημο το «παιδί» των iPhone 11 Pro και Mi Note 10

Η κινεζική εταιρεία Doov μόλις κυκλοφόρησε ένα smartphone «κλώνο» με ονομασία Doov X11 Pro. Τα κινητά «κλώνοι» αντιγράφουν το καλύτερο κινητό της αγοράς εκείνη την περίοδο προσπαθώντας να πουλήσουν ένα φτηνό κινητό με εμφάνιση ναυαρχίδας σε κάποιον που δεν έχει χρήματα για την πρώτη. Οι κλώνοι ήταν ο τρόπος που πολλές εταιρείες έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Xiaomi, Meizu, Huawei, Oppo, Vivo, OnePlus και πολλές άλλες αντέγραφαν κινητά της Apple και της Samsung και αργότερα η μια την άλλη. Το Doov X11 Pro από το πίσω μέρος είναι ίδιο το Apple iPhone 11 Pro ενώ από μπροστά μοιάζει με το Xiaomi Mi Note 10 / Mi CC9 Pro. Το τραγικό είναι ότι η εταιρεία έκανε διαφημιστική εκστρατεία με αφίσες της Xiaomi για το τελευταίο.
Doov X11 Pro
Το κινητό έχει έτσι πολύ μοντέρνο και μοναδικό σχεδιασμό. Δεν έχει όπως αναμέναμε σοβαρές προδιαγραφές. Έρχεται με ένα μεγάλο pznel 6,3 ιντσών που έχει χαμηλή ανάλυση HD+. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο παλιός MediaTek MT6763 (Helio P23) μαζί με 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης (επεκτάσιμη μέσω microSD). Το Doov X11 Pro τροφοδοτείται από μια μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4800mAh ενώ παρέχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη δεξιά πλευρά του πλαισίου.Doov X11 Pro
Σύμφωνα με την Doov, το smartphone έρχεται επίσης με «σπουδαίο» λογισμικό, όπως υποστήριξη για εφαρμογές WeChat και QQ. Έχει ενσωματωμένο έξυπνο βοηθό φωνής AI με τον οποίο μπορείτε να συνομιλείτε με διαλόγους, μπορείτε να ρωτήσετε για τον καιρό και άλλες πληροφορίες. Έχει υποστήριξη αναγνώρισης κειμένου σε φωτογραφίες για αναζήτηση, αντιγραφή ή διαμοιρασμό. Έχουμε δει παρόμοια λειτουργικότητα σε τηλέφωνα από τη Smartisan.
Doov X11 Pro


Πώς τα πάει με την τιμή; Το Doov X11 Pro είναι πολύ φθηνό. Το smartphone κοστίζει 699 γιουάν μόλις 90 ευρώ. Πιστεύουμε ότι με αυτή τη τιμή θα τα πάει καλά και αναμένουμε το νέο μοντέλο της εταιρείας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment