.Samsung: πούλησε 6,7εκ. 5G κινητά το 2019, έρχεται το Galaxy Tab 5G

Η Samsung πούλησε πάνω από 6,7 εκατομμύρια τηλέφωνα 5G το 2019, αντιπροσωπεύοντας το 53,9% της παγκόσμιας αγοράς 5G. Η Samsung διέθεσε 5G κινητά πέρυσι που περιλαμβάνουν τα Galaxy S10 5G, Galaxy Note 10 5G, Note 10 Plus 5G, Galaxy A90 5G και Galaxy Fold 5G. Τα τηλέφωνα αυτά έχουν επιτρέψει στους καταναλωτές να βιώσουν την ταχύτητα και την απόδοση της επόμενης γενιάς, επιτρέποντας στη Samsung να πουλά σε μεγαλύτερους αριθμούς από αυτούς που περίμενε. Μέχρι την IFA 2019, η Samsung είχε πουλήσει μόλις 2 εκατομμύρια μονάδες ενώ αναμένεται να ανέλθουν σε 4 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους. Ωστόσο, ξεπέρασε ήδη τις προσδοκίες και αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερες συσκευές το 2020. Η Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει το tablet Galaxy Tab S6 5G στην Κορέα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.
Samsung
Ο TM Roh, Πρόεδρος και Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης στην Διεύθυνση Πληροφορικής & Κινητών Επικοινωνιών, δήλωσε: “Οι καταναλωτές δεν μπορούν να περιμένουν να βιώσουν το 5G και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα διαφορετικό χαρτοφυλάκιο συσκευών που προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία 5G. Για τη Samsung, το 2020 θα είναι η χρονιά του Galaxy 5G και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το 5G σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες συσκευών και θα επιτρέψουμε στους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρίες που δεν πίστευαν ποτέ ότι είναι δυνατόν.”

Ο Qualcomm Snapdragon 865 φέρνει υποστήριξη για δίκτυα 5G, παρόλο που το κάνει μέσω του μόντεμ Snapdragon X55 2ης γενιάς. Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να φέρει συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς σε περισσότερα τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένων των ναυαρχίδων. Η αυξημένη ανάπτυξη του δικτύου επόμενης γενιάς αποτελεί ακόμα ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες στο να αγοράσουν μοντέλα 5G. Για το λόγο αυτό, η Samsung σχεδιάζει να συμπεριλάβει την υποστήριξη 5G σε κάθε μοντέλο Galaxy S11 / S20 φέτος, αντί να διαθέσει ένα ξεχωριστό μοντέλο 5G όπως έκανε το 2019. Ενώ αυτό θα ενισχύσει τις πωλήσεις, ισως καταστήσει ακριβότερες της συσκευές από τον προκάτοχό του. Επικής η Samsung θα πρέπει να ανταγωνιστεί με την Apple, η οποία επίσης φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της iPhone 5G φέτος το Σεπτέμβριο με αύξηση της τιμής όχι πάνω από $ 50 ανά μοντέλο. Με τα περισσότερα τηλέφωνα 5G να αναμένονται μέσα στο 2020, η τάση αναμένεται να αυξηθεί.
Samsung


Επιπλέον, η Samsung όπως αναφέραμε θα παρουσιάσει το Galaxy Tab S6 5G το Q1 2020, το οποίο θα είναι το πρώτο tablet 5G στον κόσμο. “Με την εξαιρετική εμφάνιση, τις δυνατότητες πολυμέσων και τώρα, με το 5G, το Galaxy Tab S6 5G θα προσφέρει υψηλής ποιότητας διασκέψεις βίντεο αλλά και ζωντανών βίντεο. Μπορείτε επίσης να βρεθείτε online με φίλους για παιχνίδι”, δήλωσε Samsung στον τύπο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment