Οικονομικό smartphone Neffos C5 Plus

Η TP-Link προχώρησε στο λανσάρισμα του Neffos C5 Plus, μίας συσκευής ιδανικής για όσους αναζητούν μια ιδιαίτερα προσιτή οικονομικά επιλογή με κορυφαία χαρακτηριστικά. Η συσκευή έρχεται ως συνέχεια του δημοφιλούς Neffos C5A, το οποίο προσέφερε στους κατόχους του ένα εντυπωσιακό μέγεθος οθόνης και μπαταρία για όλη τη διάρκεια της μέρας, με χαμηλή τιμή. Στο εξωτερικό μέρος, το Neffos C5 Plus διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου. Εξακολουθεί να προσφέρει ένα βολικό και απλό σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει τους χρήστες, ενώ oι καμπύλες του προσαρμόζονται άψογα στα χέρια τους, για ένα άνετο και σταθερό κράτημα. Οι χρήστες θέλουν το smartphone τους να έχει ευκρινή και ποιοτική απεικόνιση και γι’ αυτό το λόγο η Neffos έχει εξοπλίσει το C5 Plus με μεγάλη FullView οθόνη 5,34 ιντσών και αναλογία διαστάσεων 18:9. Η μεγαλύτερη οθόνη παρέχει καλύτερη εμπειρία προβολής συνολικά και ειδικά όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε βίντεο. 
Παρέχει, επίσης, περισσότερο χώρο για πληκτρολόγηση και ανάγνωση μεγάλων email. Η ποιότητα της εικόνας είναι επίσης σημαντική σ’ αυτή την περίπτωση, με το Neffos C5 Plus να ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα για την κατηγορία του, διαθέτοντας φωτεινή οθόνη που απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια τα χρώματα . Η Neffos για να προσφέρει στο χρήστη ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πιο «ελαφριές» αναβαθμίσεις του λογισμικού επέλεξε το Android Go, που είναι η «ελαφριά» έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Android. Είναι ιδανικό για συσκευές με απλή κατασκευή και περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, όπως το C5 Plus. 
Οι συσκευές που «τρέχουν» με το λειτουργικό Android Go μπορούν να ανοίξουν τις εφαρμογές 15% γρηγορότερα σε σχέση με τα κινητά που δεν χρησιμοποιούν το Android Go. Όταν συνδέεστε στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού, η λειτουργία Data Saver (Εξοικονόμηση Δεδομένων) είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, βοηθώντας έτσι να καταναλώσετε λιγότερα δεδομένα. Το Neffos C5 Plus διαθέτει μπαταρία 2,200mAh για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή όλη την ημέρα για μηνύματα, να παίζετε παιχνίδια και να περιηγείστε στο διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μπορεί να επεκτείνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού. Αυτό, επιτρέπει την χρήση της συσκευής για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συχνή φόρτιση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment