Digital Wellbeing σε κάθε συσκευή Android

To ActionDash αναπτύχθηκε από τον δημιουργό του Action Launcher, και έχει ως στόχο να ενσωματώσει όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Google Digital Wellbeing σε όλες τις συσκευές Android.
Ο κύριος στόχος του ActionDash είναι να μας ενημερώνει σε ποιες εφαρμογές αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας. Ήδη από την πρώτη στιγμή που θα τρέξουμε την εφαρμογή, αυτή μας δείχνει σε ποια apps ξοδέψαμε τον χρόνο μας, πόσες φορές ξεκλειδώσαμε τη συσκευή μας, ακόμη και το πόσες ειδοποιήσεις έχουμε λάβει. Το περιβάλλον του ActionDash είναι ιδιαίτερα απλό, και χωρίζεται σε τρεις καρτέλες. Κάθε καρτέλα μας δείχνει αναλυτικές πληροφορίες χρήσης χωρισμένες με βάση την ημέρα, την ώρα ή την εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε.
Αν και το ActionDash είναι οπτικά πανομοιότυπο με το Google Digital Wellbeing, του λείπουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, με το ActionDash δεν μπορούμε να θέτουμε χρονικά όρια χρήσης συγκεκριμένων εφαρμογών.
ActionDash_vs_Google 001
Πέρα από τις οπτικές ομοιότητες του με το Google Digital Wellbeing, το ActionDash προσφέρει μια πιο οικεία εμπειρία χρήσης, χάρη στις πολλαπλές καρτέλες. Επίσης, στο ActionDash θα βρούμε λειτουργία νυκτός και ημερήσιες ειδοποιήσεις οι οποίες συνοψίζουν τη χρήση που κάναμε κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου.
Ο δημιουργός του ActionDash, Chris Lacy, δήλωσε ότι δουλεύει στην προσθήκη δυνατότητας ορισμού χρονικών ορίων χρήσης. Μάλιστα, όπως συμβαίνει και με το Digital Wellbeing, όταν ξεπεράσουμε τα χρονικά όρια που έχουμε θέση το ActionDash θα εφαρμόζει ένα μαυρόασπρο φίλτρο σε ολόκληρο το σύστημα έτσι ώστε να μας αποθαρρύνει από το να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη συσκευή. Μία λειτουργία που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προστεθεί στο app, διότι σύμφωνα με τον Lacy το Android δεν επιτρέπει τον χειρισμό του συστήματος από εξωτερικές εφαρμογές.
ActionDash_vs_Google 002
Το μεγαλύτερο προσόν του ActionDash είναι ότι μπορούμε να το εγκαταστήσουμε όλοι στις συσκευές μας, κι ας μην έχουμε Google Pixel ή Android One κινητό. Επιπλέον, το ActionDash είναι μία από τις πιο απλές και εύχρηστες εφαρμογές της κατηγορίας του.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment