ΤΕΛΟΣ η υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο

Το 2017 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα Windows 10 Mobile. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα με διάφορες ενημερώσεις ασφάλειας.
Σήμερα η Microsoft έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των Windows Mobile. Στη σχετική ανακοίνωση της ανέφερε ότι στις 10 Δεκεμβρίου του 2019 θα σταματήσει πλήρως την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος, καθώς και των συσκευών που το χρησιμοποιούν.
Στη σελίδα υποστήριξης της Microsoft αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η έκδοση 1709 των Windows 10 Mobile είναι η τελευταία έκδοση αυτού του λειτουργικού συστήματος. Επιπλέον, η εταιρεία παροτρύνει τους καταναλωτές να αρχίσουν τη χρήση συσκευών που τρέχουν ενεργά λειτουργικά συστήματα όπως το Android και το iOS.
Windows 10 Mobile Official Dead 001
Από τη στιγμή που η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile, οι καταναλωτές θα έχουν περιθώριο έως τις 10 Μαρτίου του 2020, ώστε να διασφαλίσουν τα αρχεία τους αποθηκεύοντας τα στις cloud υπηρεσίες της εταιρείας.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της online αποθήκευσης φωτογραφιών και της επαναφοράς των συσκευών από κάποιο ήδη υπάρχουσα αντίγραφο ασφαλείας, αυτές θα λειτουργούν για 12 μήνες μετά τη διακοπή της υποστήριξης των Windows 10 Mobile.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft σταμάτησε την υποστήριξη των Windows 8.1 Mobile τον Ιούλιο του 2017, άρα ήταν αναμενόμενο να σταματήσει την υποστήριξη και των Windows 10 Mobile. Άλλωστε η εταιρία έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών για κινητά iOS και Android.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment