Samsung Galaxy A8s γίνεται παγκόσμιο ως Galaxy A9 Pro

Η Samsung διαπίστωσε μεγάλο ενδιαφέρον για το Galaxy A8s και αποφάσισε, ενώ ήταν να κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Κίνας, μετά την κυκλοφορία του στη Νότια Κορέα στις 28 Ιανουαρίου να κυκλοφορήσει σε όλο το κόσμο ως Galaxy A9 Pro.
Το Galaxy A8s είναι το πρώτο smartphone της Samsung με punch-hole, Infiniti-O Display, όπου δεν υπάρχει notch αλλά η κάμερα βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Η συσκευή προοριζόταν αρχικά για την τεράστια Κινεζική αγορά, αλλά φαίνεται ότι ο νοτιοκορεατικός γίγαντας αναγνώρισε το ενδιαφέρον για τη συσκευή, καθώς θα είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στα ράφια της Νότιας Κορέας στις 28 Ιανουαρίου με μια τιμή αξίας 540 δολαρίων. Τελικά θα φθάσει σταδιακά σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά η τιμή της συσκευής για κάθε αγορά θα είναι σίγουρα διαφορετική από αυτή που ισχύει για την Νότια Κορέα.
Samsung A9 Pro 2 570px
Από πλευράς hardware, το A9 Pro είναι πανομοιότυπο με το Galaxy A8s, με τη μόνη πραγματική διαφορά να είναι το ίδιο το όνομα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει την ίδια οθόνη FHD+ 6,4 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19,5:9 και punch-hole Display, επεξεργαστή Snapdragon 710, μνήμη RAM 6GB, και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256GB.
Στο πίσω μέρος, θα υπάρχει σύστημα τριπλής κάμερας που θα αποτελείται από έναν κύριο φακό 24MP με μεγάλο διάφραγμα f/1,7, συνοδευόμενο από έναν 10MP 2Χ, τηλεφακό και έναν τρίτο 5MP που θα χρησιμοποιείται για τη λήψη πληροφοριών βάθους και την ενίσχυση της ποιότητας των πορτραίτων. Όπως αναφέρθηκε, η οθόνη στο μπροστινό μέρος θα είναι διάτρητη για να επιτρέψει στην αυτόματη κάμερα των 24 ΜΡ να συγκεντρώσει το απαραίτητο φως.
Samsung A9 Pro 3 570px
Όντας ένα εξελιγμένο, πλην όμως mid-ranger smartphone, η συσκευή δεν θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης, αλλά θα είναι εξοπλισμένη με έναν συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Έρχεται επίσης με Android Oreo εγκατεστημένο, το οποίο είναι λίγο απογοητευτικό γνωρίζοντας ότι η έκδοση Pie έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, αλλά οι εταιρίες συνηθίζουν να δίνουν στις ναυαρχίδες τους αυτή την προτεραιότητα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment