Motorola Razr: Επιστρέφει με αναδιπλούμενη οθόνη

Εκτός από τα iPhone της Apple και τα Galaxy της Samsung, υπήρχε ακόμα ένα όνομα την περασμένη δεκαετία, που κυριαρχούσε στην αγορά της κινητής και αυτό ήταν το Motorola Razr, ένα flip phone, του οποίου το brand δεν έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της Wall Street Journal, η Lenovo (που αγόρασε τα smartphones της Motorola το 2014) θα συνεργαστεί με την Verizon για να φέρουν πίσω το Razr brand με τη μορφή smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη και τιμή... κοντά στα 1.500 δολάρια. Η WSJ αναφέρει ότι η συσκευή βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και θα μπορούσε να λανσαριστεί ακόμη και τον επόμενο μήνα.



Ήδη γνωρίζαμε ότι είχε εμφανιστεί πατέντα που υπονοούσε την ύπαρξη μιας Razr συσκευής με αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ το timing είναι σωστό, με τις foldable οθόνες να κυριαρχούν μέσα στο 2019.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατασκευαστούν μόνο 200.000 συσκευές, το οποίο υποδηλώνει ότι θα είναι προϊόν περιορισμένης διάθεσης, εν αντιθέσει με το Razr V3, το οποίο είχε φτάσει τα 130 εκατ. κομμάτια σε πωλήσεις.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment