LG G8 ThinQ: Έρχεται με εμπρόσθια κάμερα Time-of-Flight (ToF)

Η LG και η Infineon Technologies AG ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την κορυφαία τεχνολογίαTime-of-Flight (ToF) στους φανατικούς των selfies παγκοσμίως.
Το chip του αισθητήρα εικόνας REAL3 της Infineon θα παίξει βασικό ρόλο στην εμπρόσθια κάμερα του LG G8 ThinQ, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του . Με βάση τη συνδυασμένη τεχνογνωσία της Infineon και των τεχνολογιών pmdtechnologies στους αλγόριθμους για επεξεργασμένα 3D point clouds (ένα σύνολο από data points που παράγεται με 3D σάρωση), ο πρωτοποριακός αισθητήρας θα προσφέρει ένα νέο επίπεδο δυνατότητας εμπρόσθιας κάμερας σε ένα smartphone.
Ενώ άλλες τεχνολογίες 3D χρησιμοποιούν πολύπλοκους αλγόριθμους για τον υπολογισμό της απόστασης ενός αντικειμένου από το φακό της κάμερας, το chip του αισθητήρα εικόνας ToF παρέχει ακριβέστερες μετρήσεις μέσω λήψης υπερύθρου φωτός καθώς αντανακλάται από το θέμα της φωτογράφησης. Ως αποτέλεσμα, το ToFείναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό στο φως του περιβάλλοντος, μειώνοντας όχι μόνο τον φόρτο εργασίας για την επεξεργασία εφαρμογών, αλλά και την κατανάλωση ενέργειας.
Λόγω της ταχύτητας της γρήγορης απόκρισης, η τεχνολογία ToF χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες μεθόδους βιομετρικής πιστοποίησης, όπως η αναγνώριση προσώπου. Επιπλέον, επειδή το ToF αναγνωρίζει αντικείμενα σε 3D και δεν επηρεάζεται από το φως εξωτερικών πηγών και προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό αναγνώρισης, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ιδανικό για την υλοποίηση σε εφαρμογές augmented reality (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR).
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ημιαγωγών ισχύος (power semiconductors) παγκοσμίως, η Infineon έχει αναγνωριστεί επίσης για την τεχνολογική της υπεροχή σε λύσεις αισθητήρων. Ο γερμανικός κατασκευαστής chip επιτρέπει εξαιρετικά αξιόπιστες εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη διαχείριση ενέργειας και τις ψηφιακές εφαρμογές ασφάλειας. Η εταιρεία ανέπτυξε την τεχνολογία ToF που περιλαμβάνεται στο LG G8ThinQ τόσο σε premium και υψηλής κατηγορίας smartphones, όσο και σε μεσαίας κατηγορίας συσκευές.
Η Infineon είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στην αγορά. Έχουμε αποδείξει τις υπηρεσίες μας πέραν του απλού προϊοντικού επιπέδου- συγκεκριμένα, τροφοδοτώντας τους κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού (OEMs) τηλεφώνων, τα σχετικά γραφεία σχεδιασμού και τους κατασκευαστές μονάδων κάμερας. Μέσα σε πέντε χρόνια, περιμένουμε οι 3D κάμερες να βρίσκονται στα περισσότερα smartphones και η Infineon θα συνεισφέρει σημαντικά σε αυτό
ANDREAS URSCHITZ, ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΤΗΣ INFINEON POWER MANAGEMENT & MULTIMARKET.
Λαμβάνοντας υπόψη το στόχο της LG να προσφέρει πραγματική αξία στους πελάτες της, η νέα μας ναυαρχίδα σχεδιάστηκε με την τεχνολογία ToF από την αρχή για να προσφέρει στους χρήστες ένα μοναδικό και ασφαλές σύστημα επαλήθευσης χωρίς να θυσιάζει τις δυνατότητες κάμερας. Το LG G8 ThinQ με τεχνολογία ToF θα είναι η ιδανική επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν ένα premium smartphone το οποίο προσφέρει ασύγκριτες δυνατότητες κάμερας
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment