LG G8 ThinQ αποκαλύπτουν minimal design και 4 κάμερες

Tο LG G7 ThinQ θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό όμως ως μία από τις πιο αξιόπιστες προτάσεις της LG τα τελευταία χρόνια. Από την εμφάνιση κάποιων νέων renders του LG G8 ThinQ, που είδαμε στο διαδίκτυο η κορεατική εταιρεία φαίνεται να συμφωνεί με αυτό. Σχετικά με το μπροστά μέρος, η ναυαρχίδα της επόμενης γενιάς φαίνεται λίγο πολύ πανομοιότυπη με τον προκάτοχό της, χάρη στην επιστροφή της οθόνης των 6,1 ιντσών συνοδευόμενη με το ίδιο notch. Αυτή τη φορά, όμως, η LG έχει μειώσει το πάχος των περιθωρίων και έχει εφαρμόσει μια ελαφρώς πιο στρογγυλεμένες γωνίες στο notch, μόνο που αυτή τη φορά φιλοξενεί μια διπλή selfie κάμερα, η οποία πιθανότατα θα ακολουθήσει τα βήματα του LG V40 ThinQ υιοθετώντας έναν δευτερεύοντα ευρυγώνιο αισθητήρα.
Η συσκευή φαίνεται επίσης να έχει αφαιρέσει τελείως το ηχείο του ακουστικού στο πάνω μέρος της συσκευής υπέρ ενός νέου ηχείου “sound-on-display”.
 Παρατηρώντας το πίσω μέρος του smartphone, είναι σαφές ότι οι προσπάθειες επανασχεδιασμού είναι ελάχιστες. Στην πραγματικότητα, η μόνη σημαντική διαφορά είναι μια νέα οριζόντια διάταξη της διπλής κάμερας που αντικαθιστά την κατακόρυφη περσινή διάταξη των καμερών. Αυτό συνοδεύεται από το συνηθισμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και του LED φλας. Ωστόσο, η LG φαίνεται να έχει αφαιρέσει και το σύνηθες σύστημα αυτόματης εστίασης λέιζερ. Περιμετρικά του smartphone σημειώνουμε την υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, το κύριο ηχείο στο κάτω μέρος καθώς και ένα κουμπί για το Google Assistant. Το LG G8 ThinQ αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη, μέσα στον επόμενο μήνα. Οι λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή, αλλά σύμφωνα με την 91Mobiles είναι πιθανό να παρουσιαστεί με τον Snapdragon 845 του περασμένου έτους παρά τον νεότερο Snapdragon 855.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment