Το Nokia Asha 310 με Dual SIM και Wi-Fi

Η Nokia ανακοίνωσε σήμερα το Nokia Asha 310, ένα νέο Dual SIM smartphone με υποστήριξη Wi-Fi, βοηθώντας τους καταναλωτές να επωφελούνται περισσότερο από το διαδίκτυο, με λιγότερο κόστος. Ο δυνατός συνδυασμός της Dual SIM με το Wi-Fi στην ίδια συσκευή, δίνει στους χρήστες το καλύτερο αποτέλεσμα, προσφέροντας την ευελιξία να απολαύσουν περισσότερες εμπειρίες μέσω της συσκευής τους, ενώ παράλληλα να διαχειρίζονται καλύτερα το κόστος. Το Nokia Asha 310 διαθέτει επιπλέον υπέροχες εφαρμογές και παιχνίδια που αποτελούν το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς Nokia Asha.
 Εναλλαγή των καρτών SIM για να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας Με την ενσωματωμένη τεχνολογία της Nokia EasySwap Dual SIM, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξωτερική υποδοχή του Nokia Asha 310 για να τοποθετήσουν τη δεύτερη κάρτα SIM, ενώ η βασική κάρτα SIM βρίσκεται πίσω από τη μπαταρία. Το Nokia Asha 310 δίνει τον έλεγχο στο χρήστη, προσφέροντας τη δυνατότητα εναλλαγής των καρτών για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσουν τη συσκευή. Μπορούν επίσης να εναλλάσσουν τις κάρτες SIM εν κινήσει, ώστε να έχουν την καλύτερη διαθέσιμη χρέωση. Η τεχνολογία της Nokia EasySwap Dual SIM επιτρέπει να ορίζονται και να αποθηκεύονται προφίλ, μέχρι και για πέντε κάρτες SIM. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν κάρτες για κείμενο, φωνή και δεδομένα και να τις εναλλάσσουν τους, όποτε τους εξυπηρετεί.
Ελευθερία για μεγαλύτερη χρήση του διαδικτύου με Wi-Fi Η προσθήκη του Wi-Fi στο Nokia Asha 310 προσφέρει ένα γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο χρήσης του διαδικτύου, συμπεριλαμβάνοντας βίντεο από το YouTube ή download των 40 δωρεάν παιχνιδιών EA Games από το Nokia Store. Η δυνατότητα σύνδεσης με δωρεάν Wi-Fi hotspots οπουδήποτε, βοηθάει τους καταναλωτές να μην περιορίζονται στα πακέτα δεδομένων τους. Το Nokia Asha 310 έχει προεγκατεστημένο το Nokia Xpress Browser, το οποίο προσφέρει γρήγορη περιήγηση με ροή και υποστήριξη χιλιάδων διαδικτυακών εφαρμογών. Το Nokia Xpress Browser συμπιέζει τα δεδομένα διαδικτύου έως και 90%, εξοικονομώντας χρήματα. Το Nokia Asha 310 με Wi-Fi προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας διαδικτύου μέσω κινητού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment