Το Android Dashboard στο Android P μας προσέχει

Η Google με το Android P δείχνει πως ενδιαφέρεται να κάνουμε σωστή χρήση του κινητού μας, μέσω του Android Dashboard, για να κατανοήσουμε ακριβώς τις συνήθείες μας και να επικεντρωθούμε μόνο σε ό,τι πραγματικά είναι σημαντικό.
Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η ενασχόλησή μας με την τεχνολογία αλλά καλό είναι να δίνουμε στον εαυτό μας περισσότερο χρόνο σε σχέση με το τώρα, κάτι το οποίο φαίνεται να σκέφτηκαν στη Google μιας και το Android Dashboard δείχνει στο χρήστη το πόση ώρα ασχολείται με το κινητό και τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει.
Επίσης, μας δείχνει το πόσες φορές ξεκλειδώνουμε το smartphone μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τον αριθμό των ειδοποιήσεων που λαμβάνουμε αλλά και πόσο χρόνο ξοδεύουμε σε κάθε application της συσκευής μας.
google_io_18_15
Επιπλέον, όταν χρησιμοποιούμε μια εφαρμογή για μεγάλο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα το YouTube, εμφανίζεται μήνυμα εντός της εφαρμογής που μας προτείνει να κάνουμε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούμε.
google io 18 16
Στη συνέχεια, υπάρχει η δυνατότητα σε όσους είναι γονείς, να ορίσουν το χρονικό διάστημα που τα παιδιά τους θα χρησιμοποιούν το smartphone έτσι ώστε να μη γίνεται παράλογη χρήση της τεχνολογίας, ελέγχοντας το πότε και για πόσο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα smartphone των γονέων τους.
google_io_18_17
Αυτό γίνεται γιατί η προσέγγιση της Google στη χρήση των smartphone από τα παιδιά στηρίζεται στο “Be Internet Awesome”, για να μπορούν να είναι ασφαλή και να διασκεδάζουν όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment