Windows 10 Mobile: To update Απριλίου 2018 διαθέσιμο

Η Microsoft ανακοίνωσε στη σελίδα υποστήριξης της ότι οι συσκευές με Windows 10 Mobile θα λάβουν την ενημέρωση του Απριλίου 2018. Το λειτουργικό της αμερικάνικης εταιρείας για mobile συσκευές μπορεί να οδεύει σταδιακά προς την οριστική απόσυρσή του ωστόσο οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι ακόμη στις προτεραιότητες της Microsoft. Όπως επισημαίνει η Microsoft στη σελίδα της, η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή, το μοντέλο, τη χώρα ή την περιοχή, τον πάροχο, τους περιορισμούς από το hardware των συσκευών ή και άλλους παράγοντες. 
Οι χρήστες με τις συμβατές συσκευές θα λάβουν το update αυτόματα ωστόσο μπορείτε να ακολουθήσετε την εξής διαδρομή στο τηλέφωνό σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα: Ρυθμίσεις-Ενημέρωση-ασφάλεια- Ενημέρωση τηλεφώνου- Έλεγχος για ενημερώσεις.
 Η έκδοση των Windows 10 Mobile που περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση είναι η 1803. Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει επισήμως από τα Windows 10 Mobile στις αρχές του επόμενους έτους. Μέχρι τότε η εταιρεία θα υποστηρίξει την πλατφόρμα με διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά δεν σκοπεύει να προσθέσει νέες δυνατότητες στις συσκευές με κάποιο από αυτά τα update. Δυστυχώς, η έλλειψη κινήτρων ή ενδιαφέροντος από πλευράς developers δεν επέτρεψε στην πλατφόρμα των Windows Mobile να έχει την ανάπτυξη που πολλοί θα περίμεναν και να ανταγωνιστεί επάξια λειτουργικά όπως το iOS και το Android.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment