Αποκαλύφθηκε το Sharp AQUOS R2

Τα smartphones της Sharp δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλών συσκευών του είδους, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν είναι υψηλών προδιαγραφών και κατάλληλα για τη δουλειά που προορίζονται. Από τον κανόνα λογικά δεν θα ξεφύγει και το AQUOS R2 που μόλις κυκλοφόρησε, παρά το γεγονός ότι διαθέτει αισθητήρα αποκλειστικά προορισμένο για την καταγραφή video. H οθόνη του τηλεφώνου είναι IGZO IPS μεγέθους 6'', αναλογίας 19:9, με αναλυση WHQD+ (1440x3040). 
Στο εσωτερικό του υπάρχει το Qualcomm Snapdragon 845 chipset, με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα ως τα 400GB με προσθήκη κάρτας microSD card. 
Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.130 mAh και τρέχει λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Android 8.0 Oreo. Η selfie camera είναι ανάλυσης 16,3MP και στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή camera. Μία στα 16,3MP προορισμένη αποκλειστικά για καταγραφή video και μία στα 22,6MP για φωτογραφίες. Η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά IPX5/IPX8/IP6X και υπερηφανεύεται για την ύπαρξη Dolby Vision και Dolby Atmos, που ανεβάζουν σε νέα επίπεδα την αναπαραγωγή πολυμέσων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment