Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Alcatel 5

Μικρό στο χέρι, αλλά εύκολο στην ανάγνωση, το ολοκαίνουριο Alcatel 5 διαθέτει μία απεριόριστη οθόνη 18:9 για μία εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία θέασης.
Σχεδιασμένο για χρήστες των social media οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν πρώτοι τι συμβαίνει στο Instagram και στο Snapchat, να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις και να ξεχωρίζουν για το στυλ τους, το Alcatel 5 είναι το ιδανικό smartphone για να είστε «πάντα συνδεδεμένοι». Η νέα σειρά χαρακτηρίζεται για την εξαιρετικά υψηλή αισθητική της χάρη στον μεταλλικό σχεδιασμό της και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της. 

Μοναδική απόλαυση περιεχομένου

Το Alcatel 5 διαθέτει μία bezel-less 5.7-ιντσών FullView 18:9 οθόνη για μία καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η από άκρη σε άκρη, απεριόριστη οθόνη κάνει πιο ζωντανές από ποτέ τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, τα μουσικά βίντεο, τα παιχνίδια και πολλά άλλα.

Ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός του Alcatel 5 το κάνει να χωράει άνετα ακόμα και στις πιο μικρές τσέπες, καθώς είναι 15% μικρότερο από άλλα κορυφαία μοντέλα. 

Η εναλλακτική του selfie stick 
Απογοητεύεστε όταν δεν χωρούν όλοι οι φίλοι σας σε μία ομαδική selfie. Αυτό το συναίσθημα είναι απολύτως κατανοητό σύμφωνα με τελευταία μελέτη που υποστηρίζει ότι το 66% των χρηστών smartphone πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να τραβήξεις μία ομαδική selfie ή μία “groupfie” με περισσότερα από τρία άτομα. 

Το Alcatel 5 διαθέτει πολλές λειτουργίες που σας βοηθούν να τραβήξετε την τέλεια groupfie. Η λειτουργία Intelligent Field of View προσαρμόζεται αυτόματα από λήψη πορτρέτου σε υπερευρυγώνια ανάλογα με το πλήθος των προσώπων στο κάδρο. Η διπλή μπροστινή κάμερα με LED φλαςαναγνωρίζει εάν θέλετε να τραβήξετε μία κλασική selfie ή μία groupfie και αυτόματα ρυθμίζεται σε υπερευρυγώνια λήψη 120° όταν ανιχνεύσει πάνω από δύο πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι φίλοι σας θα είναι στο πλάνο – το Alcatel 5 είναι πραγματικά «η εναλλακτική του selfie stick».


Αυτά τα στιγμιότυπα μπορούν επίσης να ληφθούν με ένα άγγιγμα χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.Τοποθετημένος στο πίσω μέρος για ευκολία, ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει πρόσθετη λειτουργικότητα – διατηρώντας τις ευαίσθητες πληροφορίες ασφαλείς. Επιπλέον, είναι προγραμματισμένος για να επιτρέπει σε κάθε μεμονωμένο δάκτυλο να ξεκινάει μία διαφορετική εφαρμογή ή λειτουργία, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και να εξοικομήσετε πολύτιμο χρόνο. 

Ασφαλής πρόσβαση μέσα σε 1 δευτερόλεπτο 

Το Alcatel 5 σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε γρήγορα και εύκολα το smartphone σας μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Η λειτουργία Face Key προσφέρει ένα ανώτερο, νέο επίπεδο ασφαλείας μέσω της αναγνώρισης προσώπου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας απλά κοιτάζοντας την οθόνη. Η λειτουργία Face Key σαρώνει κάθε πρόσωπο σε πάνω από 106 σημεία δεδομένων για να εξασφαλίσει μία πιο αξιόπιστη αντιστοίχιση – η 3D τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου εξασφάλιζει ότι η συσκευή σας δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσω μίας φωτογραφίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment