LG K31: Ανακοινώθηκε επίσημα με Helio P22

Η LG ανακοίνωσε τη νέα οικονομική της πρόταση για την αγορά της Αμερικής, η οποία έρχεται με έμφαση στις φωτογραφίες. Το LG K31 έχει διπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος του, με κύριο αισθητήρα 13MP, συνοδευόμενο από ultra-wide αισθητήρα των 5MP με οπτικό πεδίο 120 μοιρών.
Το μπροστινό μέρος της συσκευής, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, έχει αρκετά μεγάλα bezel περιμετρικά, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένα ακόμα μεγαλύτερο chin. Η οθόνη τεχνολογίας LCD με ανάλυση HD+ των 5,7 ιντσών έχει notch τύπου water-drop, το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο επεξεργαστής Helio P22 της MediaTek, μαζί με 2GB μνήμης RAΜ και 32GB εσωτερικής μνήμης.
Η μπαταρία του LG K31 ανέρχεται στα 3.000mAh, ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, το K31 φορτίζει μέσω θύρας microUSB, με τo πίσω μέρους του να είναι εξολοκλήρου από πλαστικό. Το K31 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική σε όλους τους παρόχους με τιμή 150 δολάρια. Δε γνωρίζουμε αν θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment