Samsung Galaxy S20 FE: Διέρρευσαν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών

Samsung Galaxy S20 FE Renders and Specs Full Leak
Τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορούν φήμες, αναφορές, και leaks, για ένα ακόμα μοντέλο της σειράς Galaxy S20, της Samsung. Πρόσφατα, επιβεβαιώθηκε ότι το Samsung Galaxy S20 FE υπάρχει ως smartphone και θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Τώρα, η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture δημοσίευσε όλα τα χαρακτηριστικά του smartphone, καθώς και μία σειρά από επίσημα renders υψηλής ανάλυσης, τα οποία αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του έξυπνου τηλεφώνου.
Χαρακτηριστικά
Το Samsung Galaxy S20 FE θα έχει οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών με ανάλυση FHD+, πυκνότητα 407ppi, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αναλογία 20:9, προστασία Corning Gorilla Glass 3, in-display fingerprint scanner, και κεντρικά τοποθετημένο punch hole το οποίο φιλοξενεί μία selfie κάμερα 32MP.
Στο εσωτερικό του Galaxy S20 FE θα υπάρχει είτε ο Exynos 990, είτε ο Snapdragon 865. Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε μία έκδοση με 6GB μνήμη RAM και 128GB UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα είναι 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W, ασύρματη φόρτιση, και αντίστροφη φόρτιση.
Στο module του Samsung Galaxy S20 FE θα υπάρχουν τρεις κάμερες, η κύρια 12MP με OIS, μία ultra wide 12MP, και ένας τηλεφακός 8MP με δυνατότητα 3x οπτικού ζουμ και OIS.
Επιπλέον, το Galaxy S20 FE θα έχει αρκετούς αισθητήρες και στερεοφωνικά ηχεία, θα διαθέτει USB type-C, θα υποστηρίζει Bluetooth 5.0, NFC, και Wi-Fi 6, θα τρέχει Android 10-based One UI 2.1 ή 2.5, και θα έχει πιστοποίηση IP68.
Τέλος, θα κυκλοφορήσουν τόσο LTE όσο και 5G εκδόσεις, σε έξι χρώματα, λευκό, μπλε, πορτοκαλί, λεβάντα, πράσινο, και κόκκινο. Επίσης, ενδέχεται το Navy Blue να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο στη 5G έκδοση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment