LG Wing: Νέο video για το smartphone με την περιστρεφόμενη οθόνη

LG Wing: Νέο video για το smartphone με την περιστρεφόμενη οθόνη
Η ιστοσελίδα AndroidAuthority δημοσιεύει ακόμη ένα video του LG Wing, το πρωτοποριακό smartphone της εταιρείας που αναμένεται με διπλή περιστρεφόμενη οθόνη, αυτή τη φορά για να δούμε σε πραγματικές συνθήκες πως θα μπορούσε να βοηθήσει αυτή η διάταξη στο gaming.
Όπως θα δείτε παρακάτω, ο χρήστης παίζει ένα racing game με την κύρια οθόνη σε οριζόντια θέση για τη full-screen αναπαραγωγή του παιχνιδιού μαζί με τα on-screen controls, ενώ στη δεύτερη οθόνη παραμένει ανοιχτός ο χάρτης της πίστας. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για να έχεις πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού, ειδικά τώρα που το mobile gaming σημειώνει τεράστια άνοδο.
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα καταφέρουν αυτές οι ιδιαιτερότητες να προσελκύσουν όντως τους χρήστες, αλλά φαίνεται ότι στην LG ποντάρουν αρκετά στην καινοτομία για να διαφοροποιηθούν από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, σε μια προσπάθεια να επανέλθει η εταιρεία δυναμικά στον τομέα των smartphones.
Το LG Wing θα ανακοινωθεί επίσημα κατά πάσα πιθανότητα πριν το τέλος του έτους και αν κρίνουμε από το παρελθόν της εταιρείας, η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment