Moto Razr 5G: Διέρρευσαν τιμή και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του

Update: Διέρρευσε και το προωθητικό βίντεο της συσκευής
Αρχικό άρθρο:
Λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του, διέρρευσε η πλήρης λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου Moto Razr 5G, η οποία δεν κρύβει και πολλές εκπλήξεις σε σχέση με αυτά που ακούγαμε τόσο καιρό. Όμως, έχουμε και τις πρώτες αναφορές σχετικά με τη τιμή του, η οποία έρχεται ελαφρώς μειωμένη.
Το Moto Razr 5G έρχεται με οθόνη 6,2 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 2.142x876p και αναλογία 21:9. Σε αντίθεση με το Galaxy Z Flip 5G, η οθόνη του παραμένει πλαστική, χωρίς κάποιο UTG να το προστατεύει. Ίδιο επίσης παραμένει και το notch, το οποίο φιλοξενεί το ακουστικό της συσκευής, τη selfie κάμερα των 20MP αλλά και άλλους αισθητήρες. Η εξωτερική οθόνη των 2,7 ιντσών της συσκευής είναι επίσης τεχνολογίας OLED.
Κάτω από την εξωτερική οθόνη βλέπουμε και την κύρια κάμερα του Moto Razr 5G, με ανάλυση 48MP και f/1.7, ενώ διαθέτει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 765G, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 256GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του νέου Razr ανέρχεται στα 2.800mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 15W.
Μία ακόμα αλλαγή σε σχέση με το αρχικό μοντέλο είναι η τοποθέτηση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, στο λογότυπο της εταιρείας. Το Moto Razr 5G θα κυκλοφορήσει αρχικά σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης με τιμή 1.500 ευρώ σε μαύρο χρώμα. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και στην Αμερική, μαζί με το Blush Gold χρώμα, ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και στην Κίνα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment