Samsung Galaxy Z Fold 2: Διαρροή διαφημιστικού μας δείχνει όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Μπορεί να μην παρουσιάστηκε πλήρως όπως περιμέναμε στο Unpacked 2020, όμως η Samsung παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του Galaxy Fold, με τη συσκευή να παρουσιάζεται επίσημα μέσα στον επόμενο μήνα. Όμως, ένα επίσημο διαφημιστικό της συσκευής διέρρευσε, δείχνοντας μας όλα τα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου foldable.
Όπως βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο, μέσω του καναλιού Sparrow News, το Samsung Galaxy Z Fold 2 θα έρθει με σημαντικές βελτιώσεις. Αρχικά, η εξωτερική οθόνη θα έχει πλέον μέγεθος κανονικού τηλεφώνου. Η εσωτερική οθόνη των 7,6 ιντσών θα κάνει χρήση της τεχνολογίας Ultra Thin Glass για επιπλέον προστασία, με ρυθμό ανανέωσης πλέον στα 120Hz, αν και η εξωτερική υποθέτουμε θα μείνει στα 60Hz. Επιπλέον, η οθόνη θα μπορεί να μένει σε “laptop mode”, δηλαδή να έχει άνοιγμα περίπου στη μέση, το οποίο η Samsung ονομάζει Adaptive Flex Mode.
Το νέο mode θα προσφέρει επιπλέον διαχωρισμό στην οθόνη, ακόμα και όταν είναι στο τραπέζι. Η συσκευή θα μπορεί να τρέχει έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην εσωτερική οθόνη, ενώ θα υποστηρίζει και ασύρματο Dex Mode στις υποστηριζόμενες τηλεοράσεις. Το Galaxy Z Fold 2 αναμένεται να παρουσιαστή στις αρχές Σεπτεμβρίου, με άγνωστη προς το παρόν διαθεσιμότητα και τιμή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment