Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα συσκευή της σειράς M

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα συσκευή της σειράς M, προσφέροντας τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει ποτέ σε smartphone της εταιρείας. Νέα διαρροή μας αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με το Samsung Galaxy M51, το οποίο φαίνεται πως θα είναι καλύτερο από ότι περιμέναμε.
Το Samsung Galaxy M51 θα έρθει με οθόνη 6,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης FHD+, με μικρή οπή για τη selfie κάμερα των 32MP, αλλά και μικρά bezel περιμετρικά, με λίγο μεγαλύτερο chin. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 730, συνοδευόμενος από 6GB ή 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αποθήκευσης. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 7.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25W.
Η συσκευή θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα στα 64MP, ultra-wide στα 12MP, 5MP αισθητήρα βάθους και 5MP αισθητήρα για macro λήψεις. Επίσης, διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος ενσωματομένο στο power button. Το Samsung Galaxy M51 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τιμή περίπου 300 ευρώ (25.000 INR), τουλάχιστον στην αγορά της Ινδίας. Δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε τι τιμή και στις υπόλοιπες αγορές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment