H νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Κάποτε το όνομα BlackBerry ήταν συνώνυμο με τα business phones, πριν την εποχή των smartphones όπως τα ξέρουμε τώρα, με τις πωλήσεις της εταιρείας να εκτοξεύονται. Με τον ερχομό των smartphones όμως, η BlackBerry άργησε αρκετά να μπει στο παιχνίδι, ενώ όταν αποφάσισε να κυκλοφορήσει Android συσκευή ήταν πια αργά.
Όμως, φαίνεται πως θα δούμε ξανά συσκευές με το όνομα της εταιρείας, με τον ίδιο τρόπο που η Nokia επέστρεψε μέσω της HMD Global. Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης το 2021, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing νέων συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited. Η BlackBerry έχει δώσει την άδεια στις παραπάνω ομάδες να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και να κυκλοφορήσουν μία νέα συσκευή με την ονομασία της BlackBerry, με υποστήριξη δικτύων 5G.
O CEO της BlackBerry, John Chen, δήλωσε:
H BlackBerry είναι χαρούμενη που η OnwardMobility θα κυκλοφορήσει ένα smartphone BlackBerry 5G με φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο θα αξιοποιεί τα υψηλά πρότυπα εμπιστοσύνης και ασφαλείας που είναι συνώνυμα με το brand μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες θα βιώσουν την ασφάλεια κυβερνητικού επιπέδου και την παραγωγικότητα που θα προσφέρει το νέο BlackBerry 5G.
Δε γνωρίζουμε αν η αδειοδότηση αφορά μία ή περισσότερες συσκευές προς το παρόν, με το μέλλον της εταιρείας να εξαρτάται από το πόσο καλά θα τα πάει στις πωλήσεις. Πάντως, όσες φορές έχουμε πει ότι έχει έρθει το τέλος της BlackBerry, άλλο τόσο επιστρέφει, με τον άλλοτε ισχυρό παίκτη πλέον να παλεύει για ακόμα μία φορά να βρει τη θέση του στην αγορά των Android συσκευών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment