Νέο μοντέλο foldable της Samsung παίρνει πιστοποίηση Wi-Fi

Μετά την ανακοίνωση του Z Flip 5G, η Samsung παρουσίασε τη ναυαρχίδα της στη foldable κατηγορία για φέτος, με το Galaxy Z Fold 2 να ετοιμάζεται για κυκλοφορία τον επόμενο μήνα. Όμως, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο στη σειρά Z, το οποίο θα είναι εντελώς νέα σειρά.
Η νέα συσκευή, με τον κωδικό μοντέλου SM-F415F/DS, πήρε πιστοποίηση από τη Wi-Fi Alliance, χωρίς όμως να έχουμε πολλές πληροφορίες. Η ιστοσελίδα GSMArena έχει μία ενδιαφέρουσα ανάλυση από τον κωδικό του μοντέλου και μόνο. Το πρώτο γράμμα, το F, σημαίνει ότι θα είναι στη σειρά Foldable, όπως το Galaxy Fold έχει τον κωδικό F900 ή το Galaxy Z Flip έχει τον κωδικό F700. Από την άλλη, ο αριθμός 4xx δείχνει ότι θα είναι κάτω από αυτές τις συσκευές, ας πούμε “mid-range” foldable.
Επίσης, ο αριθμός x1x σημαίνει ότι είναι συσκευή δεύτερης γενιάς και όχι κάποια ανανεωμένη έκδοση υπάρχουσας συσκευής, όπως το Z Fold 2 έχει κωδικό F91x ενώ το Z Flip 5G έχει κωδικό F70x. Όπως και να έχει, προς το παρόν δε μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα για αυτή τη συσκευή. Στο παρελθόν υπήρχαν αναφορές για επερχόμενη Lite έκδοση των foldable, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment