Moto Razr 5G: Νέα renders μας αποκαλύπτουν την εμφάνιση του clamshell

Μπορεί η Motorola να μην κέρδισε τις εντυπώσεις τελικά με την πρώτη έκδοση του Moto Razr, όμως η εταιρεία ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή. Ο @evleaks μας δίνει τα πρώτα renders της συσκευής, αποκαλύπτοντας όλες τις σχεδιαστικές αλλαγές που θα δούμε στο επερχόμενο clamshell.
Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το Moto Razr 5G θα έρθει με πιο στρογγυλεμένες γωνίες και μικρότερο chin σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Στο εσωτερικό του βλέπουμε την αναδιπλούμενη οθόνη του με αρκετά bezel περιμετρικά, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει και ένα notch που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 20MP αλλά και το ηχείο για τις κλήσεις. Στα δεξιά υπάρχουν τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης της έντασης και στα αριστερά το power button.
Στο εξωτερικό μέρος της συσκευής βλέπουμε πάνω το νέο αισθητήρα 48MP της συσκευής μαζί με flash αλλά και τη μεγαλύτερη οθόνη Quick View. Στο κάτω μέρος υπάρχει το λογότυπο της Motorola, το οποίο έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Moto Razr 5G αναμένεται να ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν Snapdragon 765, 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment