Samsung Galaxy S7 edge με αδιάβροχη υποστήριξη, microSD και Dual Pixels κάμερα

Πέρσι η Samsung εντυπωσίασε με την παρουσίαση ενός δεύτερου μοντέλου παράλληλα με τη ναυαρχίδα της σειράς, το οποίο διέθετε οθόνη με δύο κυρτές πλευρές.
Αναμενόμενα φέτος η κορεατική εταιρεία παρουσιάζει το Galaxy S7 edge, το οποίο αυτή τη φορά διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και από τις 5.1 ίντσες ανεβαίνει στις 5.5 ίντσες, κάτι που είδαμε πέρσι από το Plus μοντέλο. Η εμφάνιση της συσκευής τη φέρνει στις πρώτες θέσεις των πιο όμορφων smartphone της αγοράς, με τη σημαντικότερη αλλαγή να υπάρχει στο σημείο που ενώνεται το γυαλί με το μεταλλικό πλαίσιο, και που πλέον είναι πιο λείο.
 Η μεγάλη διαφορά της νέας έκδοσης σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής η οποία παραμένει ίδια με μεταλλικό πλαίσιο και χρήση γυαλιού στο πίσω μέρος, είναι η υποστήριξη του προτύπου IP68 κάτι που φέρνει το Galaxy S7 edge στην κατηγορία των αδιάβροχων smartphones όπως ισχύει με τη σειρά Xperia Z της Sony.

f

Με τα καταπληκτικά χρώματα που χαρίζει η τεχνολογία Super AMOLED, η οθόνη του Galaxy S7 edge διαθέτει ανάλυση 2560 X 1440 με 534 εικονοστοιχεία και αυτή τη φορά υποστηρίζει την τεχνολογία Always On όπου στα πρότυπα των Lumia συσκευών, εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες ακόμα και όταν είναι κλειστή.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η επιστροφή της microSD θύρας η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτή της sim κάρτας, ενώ εσωτερικά συναντάμε το νεότερο SoC της Qualcomm, to Snapdragon 820 με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο για το εισαγωγικό μοντέλο. Σε σχέση με τα περσινά μοντέλα, το Galaxy S7 edge ενσωματώνει σύστημα ψύξης με heatpipes, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απαγωγή της θερμότητας από το SoC.

Όπως έγινε φανερό από την παρουσίαση, η Samsung για μια ακόμη χρονιά δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των φωτογραφιών, κατεβάζοντας την ανάλυση τους από τα 16MP στα 12MP, ανεβάζοντας όμως σημαντικά την ποιότητα τους, ενσωματώνοντας το πρώτο dual pixels αισθητήρα. Με διάφραγμα f/1.7, η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος αφήνει να περάσει 25% περισσότερο φως σε σχέση με το Galaxy S6 edge, ενώ το μέγεθος των pixels είναι κατά 56% μεγαλύτερο, δίνοντας μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις λήψεις μας. Υποστηρίζεται πάντα εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση, με το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης να είναι φέτος καλύτερο.

Τρέχει Android 6.0 Marshmallow με το γραφικό περιβάλλον της Samsung, το TouchWiz UΙ να έχει λιγότερες πρόσθετες εφαρμογές. Κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 11 Μαρτίου σε 4 διαφορετικά χρώματα και με τιμή που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment