Η Archos παρουσιάζει τη νέα σειρά Oxygen

H σειρά Oxygen της Archos παρουσιάζεται μερικές ημέρες πριν από την έναρξη του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Η σειρά Oxygen αποτελείται από τρία tablets και ένα smartphone, το Archos 50d Oxygen. Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης Full HD. Η μνήμη RAM είναι 2 GB, ενώ ο επεξεργαστής είναι ένας οχταπύρηνος MediaTek MTK6753, που είναι χρονισμένος στο 1.3 GHz. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB, αλλά δέχεται επέκταση με τη χρήση καρτών microSD. ΓΙια το κομμάτι του imaging φροντίζει μία κάμερα στα 13 Megapixel πίσω και ακόμα μία στα 5 Megapixel εμπρός. Θα κινείται σε προσιτά επίπεδα τιμής και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 5.1 Lollipop.
archos-oxygen-2
Τα τρία tablets της οικογένειας Oxygen είναι όλα τους εφοδιασμένα με λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow. Εδώ έχουμε τα μοντέλα Archos 70, 80 και 101b Oxygen, με οθόνες διαγωνίου 7, 8 και 10.1 ιντσών αντίστοιχα. Η ανάλυση της οθόνης είναι σε κάθε περίπτωση Full HD, ενώ σε όλες τις διαμορφώσεις έχουμε επεξεργαστή MediaTek MTK 8163A, τετραπλού πυρήνα, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.3 GHz.
Η μνήμη RAM είναι 2 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 16 GB. Σε όλες τις περιπτώσεις, η πίσω κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 2 Megapixel. Και εδώ οι τιμές αναμένεται να κινούνται σε προσιτά όρια, με τις πωλήσεις να είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον Μάιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment