HTC One M10: AMOLED οθόνη και κυρτές γωνίες;

Καινούρια διαρροή για το HTC One M10, αυτή τη φορά με το οπίσθιο μέρος του smartphone να κάνει την εμφάνισή του. Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για υιοθέτηση των σχεδιαστικών γραμμών του One A9, όμως η νέα διαρροή δείχνει ότι το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι όμοιο με αυτό των προηγούμενων HTC One μοντέλων.

Ένα δανέζικο site έχει μια εικόνα που λέγεται ότι απεικονίζει το πάνω μέρος του back cover του HTC Perfume (aka One M10). Έχει τις ίδιες οριζόντιες γραμμές κεραίας που χρησιμοποιήθηκαν στο HTC One M7 το 2013 και από κάτω δεσπόζει η camera, που υπολογίζεται να έχει εξοπλιστεί με τον ίδιο Sony φακό ανάλυσης 12 ΜΡ που υπάρχει και στο Nexus 6P. 

Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι μια καμπύλη περιμετρικά του smartphone και πιο «προσδιορισμένες» γωνίες. Στην κορυφή υπάρχει η θύρα ακουστικών και δίπλα στην camera βλέπουμε ένα dual-tone flash.
Το smartphone αναμένεται να είναι εξοπλισμένο είτε με ένα Snapdragon 820 ή Mediatek SoC (ανάλογα την περιοχή πώλησης), 4 GB RAM και 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη αναμένεται να διαθέτει διαγώνιο 5,2 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και όχι SuperLCD 3.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment