Τα φημολογούμενα Specs του Samsung Galaxy Note 6

Η Samsung πρόκειται να προκαλέσει τους hardcore Android χρήστες να "γεμίσουν" τα 6GB RAM της επερχόμενης ναυαρχίδας της!

Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα και στα δύο νέα flagship smartphones που θα αποκαλύψει. Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge θα είναι τα high end τηλέφωνα της Samsung για το 2016 και ήδη κύματα hype έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε πολλά media του διαδικτύου. Όσον αφορά τις επαγγελματικού ύφους προτάσεις της, η Samsung θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και τον διάδοχο του Note 5. 
Το Samsung Galaxy Note 6 σύμφωνα με νέες φήμες που εμφανίστηκαν πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο θα εφοδιάζεται με 6GB RAM τύπου LPDDR4 (Low Power Double Data Rate 4), οθόνη 5.8" AMOLED
 2560*1440 pixel και χωρητικότητες που θα ξεκινούν από τα 64GB έως τα 128GB. Παράλληλα θα δούμε την ύπαρξη S-Pen όπως και στην προηγούμενη συσκευή (ελπίζουμε χωρίς το γνωστό πρόβλημα με την "λάθος τοποθέτηση"), και αισθητήρα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή (Super OIS Plus). 

Ένα "random" render της συσκευής
Τα φημολογούμενα Specs του Samsung Galaxy Note 6
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment