WishAppList: Ψηφίστε τις εφαρμογές που θέλετε στα Windows Mobile

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Windows Mobile πλατφόρμας είναι η έλλειψη εφαρμογών. Για τον λόγο αυτό, αρκετοί χρήστες απευθύνονται στους developers των εφαρμογών μέσω tweets, προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους αναφορικά με κάποια εφαρμογή.
Τη συγκεκριμένη κατάσταση έρχεται να βελτιώσει το WishAppList, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες να προτείνουν εφαρμογές, οι οποίες απουσιάζουν από το Windows Store. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν κάποιες από τις εφαρμογές που έχουν ήδη προταθεί, γεγονός που επιτρέπει τη δημιουργία μιας κατάταξης και δίνει τη δυνατότητα να γίνει εμφανές ποιες εφαρμογές επιθυμούν οι περισσότεροι χρήστες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Φυσικά, η ίδια διαδικασία λαμβάνει χώρα και για παιχνίδια που επιθυμούν να δουν οι χρήστες στο Windows Store. Επιπλέον, στο WishAppList κάνουν την εμφάνισή τους και εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στο Windows Store, όμως με φανερά λιγότερες δυνατότητες από τις αντίστοιχες εφαρμογές του Android και του iOS. Παραδείγματος χάρη, το Instagram για Windows Mobile βρίσκεται ακόμη σε beta στάδιο.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αρκετές εφαρμογές απουσιάζουν από το Windows Store είναι το γεγονός ότι οι developers δεν αναμένουν να έχουν οικονομικό όφελος από την ανάπτυξη της εφαρμογής τους για Windows Mobile, εξαιτίας του μικρού μεριδίου αγοράς που κατέχει. Εντούτοις, το WishAppList αποτελεί έναν χρήσιμο τρόπο για να ελέγξουν οι developers εάν η εφαρμογή τους είναι δημοφιλής στους χρήστες Windows Mobile.

Μόλις ξεπεράσει έναν συγκεκριμένο αριθμό από ψήφους μια εφαρμογή, το WishAppList επικοινωνεί με τους developers προκειμένου να τους ενημερώσει για την υψηλή ζήτηση που υπάρχει για την εφαρμογή τους.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment