Η ZTE παρουσίασε το Xiao Xian 2, budget-friendly smartphone

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι άμεσα συνδεδεμένος με premium συσκευές, οι οποίες συνήθως κοστίζουν λιγάκι παραπάνω και απευθύνονται κυρίως στους high-end users. Η ZTE ωστόσο θέλει να φέρει τη συγκεκριμένη τεχνολογία στο… λαό, καθώς παρουσίασε στην αγορά της Κίνας το ZTE Xiao Xian 2, ένα low-budget smartphone που θα είναι το πιο οικονομικό smartphone που φέρει αισθητήρα ανάγνωσης των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη.
Όσον αφορά τα tech specs του Xiao Xian 2 (ή B880 σε συγκεκριμένες περιοχές) έχουμε να κάνουμε με ένα low-spec 4G smartphone που σίγουρα όμως μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των users που αναζητούν μία οικονομική λύση. Ειδικότερα, το Xiao Xian 2 διαθέτει μία οθόνη5 ιντσών (720x1280 pixels) με 268ppi πυκνότητα pixels. Παράλληλα, στην καρδιά του βρίσκεται ένας quad-core επεξεργαστής από την MediaTek (ΜΤ6735) χρονισμένος στο1,3GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM και 8GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD). Από το Xiao Xian 2 δεν λείπουν οι φωτογραφικές δυνατότητες, καθώς στο πίσω τμήμα υπάρχει ένας κύριος αισθητήρας με 13MP και στο μπροστινό μία selfie cam που προσφέρει ποιότητα στα 8MP.
ZTE-XiaoXian-11
Ο biometric scanner είναι τοποθετημένος στο πίσω τμήμα της συσκευής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το Xiao Xian 2 θα κοστίζει κοντά στα 144 δολάρια και σίγουρα θα αποτελεί το πιο φθηνό κινητό με fingerprint sensor που έχει υπάρξει ποτέ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment