Πώς θα επιλύσει το πρόβλημα της μικρής οθόνης η Lenovo

Την ιδέα ενός «έξυπνου» τηλεφώνου ικανού να προβάλλει προς χρήση σε επίπεδη επιφάνεια ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, να λειτουργήσει όπως ένας προβολέας για την δημόσια προβολή εικόνων και βίντεο στον τοίχο, αλλά και να μετατρέψει την προβολή σε οθόνη αφής παρουσιάζει η Lenovo σε ένα βίντεο που παρουσίασε στο πρώτο διεθνές συνέδριό της για την καινοτομία, Lenovo Tech World στο Πεκίνο.
3 φωτογραφίες

Στο βίντεο θα δείτε να προβάλλονται στον τοίχο φωτογραφίες και βίντεο, να πληκτρολογεί ο χρήστης στο προβαλλόμενο πληκτρολόγιο, να παίζει πιάνο ή Fruit Ninja.



Εκτός από το concept αυτό, που έγινε γνωστό ως Smart Cast, η Lenovo έδειξε επίσης ένα στρογγυλό έξυπνο ρολόι με μια δεύτερη οθόνη στο λουράκι του ρολογιού, με την οποία επιλύει το πρόβλημα της ανεπαρκούς επιφάνειας προβολής περιεχομένου σε μια συσκευή στον καρπό. Όταν ο χρήστης πλησιάσει το μάτι του στην δεύτερη αυτή οθόνη μπορεί να δει το περιεχόμενο -έναν χάρτη, μια φωτογραφία, ή μια ειδοποίηση, σε μεγέθυνση έως και 20 φορές, αξιοποιώντας την οπτική ανάκλαση. H τεχνολογία της Lenovo ονομάζεται Magic View.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment